George Burcea reacționează după ce Andreea Bălan a reluat legătura cu Keo. Ce spune actualul soț

Numele Andreei Bălan s-a tot rostogolit în atenția fanilor, de câteva săptămâni, după ce mariajul ei cu George Burcea a început, treptat, să se destrame. Cei doi sunt în plin proces de divorț. Însă nici bine nu s-au terminat tot procesul ruperii căsniciei, căci Andreea a dorit să reia legătura cu fostul său iubit, Keo.

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, un nou episod

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan a început să îi dea like-uri lui Keo la mai multe postări de pe paginile lui din social media. Fosta Andre a fost în urmă cu mai mult timp într-o relație cu Keo, cel care a înșelat-o pe Andreea cu Misty. Cântăreața vine, însă cu lămuriri asupra acestui aspect.

„Vreau să dezmint faptul că sunt interesată să mă împac cu fostul meu iubit. Nu mă interesează nimeni din trecutul meu, nu mă reîntorc unde am mai fost. Nu am sentimente pentru niciun fost partener, dar asta nu înseamnă că nu pot aprecia o reprezentație muzicală. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Să stea liniștite acolo, pentru că nu vreau să mă împac cu nimeni”, a spus Andreea Bălan.

Reacția lui George Burcea, la auzul veștii că Andreea vorbește din nou cu Keo

„George este cât se poate de împăcat cu decizia lui și chiar își dorește ca Andreea să își refacă viața alături de un alt bărbat, în speranța că așa se va liniști. Se aștepta ca ea să înceapă să reia legătura cu foștii iubiți sau să apară personaje noi în peisaj. Adică se aștepta să facă ceva prin care să încerce să îi stârnească gelozia, însă nu este cazul. Din contră, chiar i se pare deplasat faptul că Andreea a băgat ceartă între Keo și Misty”, au mărturisit surse din anturajul acestuia, pentru Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI