Andreea Bălan, poze deocheate pe internet. Cum a reacționat George Burcea în plin scandal de divorț

Redacția IMPACT 07.05.2020, 12:07
Andreea Bălan, poze deocheate pe internet. Cum a reacționat George Burcea în plin scandal de divorț

Andreea Bălan face furori în mediul online, în plin scandal de divorț. Vedeta a generat o serie de noi controverse și a fost aspru criticată de către anumiți fani. Cu câteva zile în urmă, solista a anunțat că este hotărâtă să pună capăt mariajului ei cu George Burcea și va merge mai departe cu divorțul.

Andreea Bălan, poze deocheate pe internet

Andreea Bălan a primit și replici acide din partea fanilor, care n-au văzut cu ochi buni cele mai noi ținute prezentate de vedetă. În câteva postări de pe Instagram, aceasta a pozat în outfit-uri considerate controversate, pentru că necesită absența lenjeriei intime. Totodată, fiind observată în asemenea ipostaze de către urmăritorii de pe rețeaua socială, artista a fost criticată și acuzată de lucruri grave.

Andreea Bălan, poze deocheate pe internet. Cum a reacționat George Burcea în plin scandal de divorț
Andreea Bălan a fost acuzată că a postat poze deocheate în mediul online, după ce a rămas fără soț

Cântăreața de muzică pop a traversat o perioadă nu tocmai simplă, având de gând să meargă până la capăt cu divorțul de George Burcea. Deși se afla la fel ca multe vedete în izolare la domiciliu, Andreea Bălan are tot soiul de activități, printre care și fotografia. De asemenea, ținutele pe care le-a îmbrăcat de curând au fost considerate deocheate, la scurtă vreme de când au fost publicate pe internet. De aceea, viitoare fostă soție a lui George Burcea a fost acuzată că de când a rămas fără soț, a început să își facă de cap, prin astfel de ipostaze.

Cum a reacționat George Burcea, în plin scandal de divorț

La rândul său, actorul de 32 de ani este foarte activ în mediul online și cu siguranță a văzut și el cele mai noi fotografii ale vedetei de la Te Cunosc de Undeva. Lucurile sunt în prezent la fel de tensionate între cei doi soți separați. Atunci când și-a vizitat fiicele, cu doar câteva zile în urmă, actorul a fost evitat de fosta parteneră. Andreea s-a urcat în mașină și a plecat de acasă, după o serie de selfie-uri.

Ținutele mult prea decupate i-au dat de furcă solistei din trupa Andre, deoarece au fost considerate nepotrivite, și în contextul divorțului. ”Nu mai ai bărbat, îți faci de cap”, i-a transmis un fan, Andreei Bălan, prin intermediul secțiunii de comentarii.

De curând, și George Burcea a reacționat foarte acid, atunci când a primit diverse acuzații, legate de căsnicia cu blondina.

 „Haideţi să nu mai pledăm în victime pe la tv, doar de dragul publicului, emoţiei sau mai ales al marketingului. Nimeni nu va părăsi cuiubul, dacă acolo-i bine“, a transmis George Burcea, tot prin intermediul unei postări pe internet.

Urmăriți Impact.ro și pe