Andreea Bălan a vorbit, în sfârșit, despre relația cu Tiberiu Argint. ”Sunt foarte fericită”

Iancu Andreea 25.09.2020, 09:58
Andreea Bălan a vorbit, în sfârșit, despre relația cu Tiberiu Argint. ”Sunt foarte fericită”

Andreea Bălan pare să își fi regăsit echilibrul și fericirea după ce a avut de suferit în urma despărțirii de George Burcea. Acum, când lucrurile încep să se așeze și mai este doar puțin până la pronunțarea divorțului, artista încearcă să își continue viața. Frumoasa blondă are un nou iubit, despre care încă nu a vorbit cu subiect și predicat. Totuși, Andreea Bălan și Tiberiu Argint par să formeze un cuplu.

Ce se întâmplă în relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Frumoasa blondină radiază în ultima vreme, după ce a trecut prin momente dificile. Scandalurile au înconjurat despărțirea sa de George Burcea, cei doi foști parteneri lansând acuzații unul față de altul. Totuși, se pare că soarele a reapărut pe strada artistei, care a decis să zâmbească din nou.

Deși este mereu în preajma micuțelor sale și se preocupă de carieră, Andreea Bălan a găsit timp și pentru dragoste. Chiar dacă nu a vorbit încă deschis despre relația sa cea nouă, cântăreața a dezvăluit că este fericită. Andreea Bălan și Tiberiu Argint, noul său iubit, au fost văzuți pe malul mării în această vară, în ciuda încercărilor de a se ascunde.

„Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, a declarat Andreea Bălan.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, dezvăluiri despre divorțul de vedetă
Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, dezvăluiri despre divorțul de vedetă

George Burcea a vorbit despre motivul scandalurilor dintre el și artistă

În timp ce Andreea Bălan și Tiberiu Argint se bucură, pe ascuns, de relație, George face dezvăluiri inedite. Prezent în cadrul emisiunii de la PRO TV, Ferma, fostul soț al Andreei explică motivul pentru care artista a încercat să îl denigreze.

„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă…Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi?”

„Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo. Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație? După care a zis: Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi. Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a declarat Burcea, în cadrul emisiunii Ferma. Orășeni vs. săteni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...