Când revine Te Cunosc De Undeva la Antena 1. “Cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos!”. Anunț oficial

Iancu Andreea 02.09.2020, 14:08
Când revine Te Cunosc De Undeva la Antena 1. “Cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos!”. Anunț oficial

Cel mai îndrăgit show al transformărilor revine pe micile ecrane cu un nou sezon. Emisiunea Te Cunosc De Undeva, de la Antena 1, se reîntoarce pentru cel de-al 15 sezon la TV. Află care sunt noutățile cu care speră să surprindă telespectatorii.

Când urmează să înceapă noul sezon Te Cunosc De Undeva

Premiera unei noi serii de transformări spectaculoase urmează să aibă loc în această toamnă. Astfel, potrivit unui comunicat oficial al Antenei 1, emisiunea Te Cunosc De Undeva reîncepe de sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Show-ul ăi va avea drept gazde pe carismaticii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, iar jurații vor fi aceiași fabuloși Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Jurații sunt entuziasmați și promit un sezon 15 cu multe surprize plăcute pentru public. De altfel, cu toții sunt fericiți să revină pe platourile de filmare după pauză.

„Revederea pe platourile de filmare a fost foarte emoţionantă! Mi-a fost dor de întreaga echipă, pentru că după 14 sezoane împreună, chiar pot spune că această emisiune e un fel de a doua casă pentru mine! Am convingerea că cel de-al 15-lea sezon va fi unul fabulos, garnitura #tcdu15 este una extraordinară! Abia aşteptăm să vă arătăm din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!”, a declarat Andreea Bălan.

„Va fi un sezon foarte bun, concurenţii sunt de o calitate excepţională, avem oameni de canapea grozavi, iar asta este fooarte important pentru acest format! Avem actori buni, cântăreţi foarte buni şi oameni de calitate sufletească mare! Abia aştept să îi vedeţi evoluând!”, a mărturisit profesorul de actorie Cristi Iacob.

„Un nou sezon, o nouă provocare pentru mine, dar mai ales pentru concurenţi. Avem voci foarte bune, firi haioase, ştiu să fie şi glumeţi, şi petrecăreţi, dar şi profunzi şi studioşi; sunt unii mai interesanţi şi mai complecşi decât ceilalţi! Va fi un sezon cu multe, multe bucurii, este foarte suculentă povestea celui de-al 15-lea sezon. Îmi place ceea ce fac, îmi place să vorbesc despre muzică, îmi place să văd cum la indicaţiile primite de la noi concurenţii sunt foarte deschişi, transparenţi şi cameleonici, iar „produsele” finite sunt într-adevăr minunate pentru marele public!”, a mai completat profesoara de canto, Ozana Barabancea.

„Sezonul 15, un sezon aşteptat de o ţară întreagă, un sezon care anunţă o normalitate în ceea ce priveşte continuitatea acestui proiect absolut minunat, pe care de nouă ani de zile îl oferim publicului iubitor de divertisment de calitate. Un sezon în care artiştii mai vechi sau foarte noi trăiesc împreună #magiatransformării. Un sezon în care noi, aceiaşi juraţi, împreună cu aceiaşi prezentatori şi aceeaşi echipă de producţie, din 12 septembrie facem apelul telespectatorilor în faţa televizoarelor sâmbătă de sâmbătă, de la 20:00 pe Antena 1!”, a declarat Aurelian Temişan.

Jurații au anunțat un sezon spectaculos la TCDU
Jurații au anunțat un sezon spectaculos la TCDU

Ce concurenți vor intra în cursa transformărilor în sezonul 15 al TCDU

Anul acesta, în fața juriului și al telespectatorilor vor evolua trei perechi de artiști, dar și cinci concurenți ce vor apărea singuri pe scenă. Astfel, Monica Anghel și Marcel Pavel vor forma un duo remarcabil. Alături de ei vor fi și simpaticii Romică Țociu și Adriana Trandafir, dar și nelipsiții Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Pe lângă echipele deja formate, vor fi și cinci concurenți solo. Aceștia vor fi  Cãtãlina Grama (Jojo), Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu.

Astfel, fanii emisiunii se vor bucura de spectacol începând din 12 septembrie, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe