Andra şi Smiley, emoţionaţi la Românii au talent. Ce au spus cei doi despre fetele lor. „Să vezi când o să îmi zică fiică-mea asta”

Ioana Bucur 06.05.2022, 21:00
Andra şi Smiley, emoţionaţi la Românii au talent. Ce au spus cei doi despre fetele lor. „Să vezi când o să îmi zică fiică-mea asta”

Un grup de copile frumoase și talentate a trezit emoții mari atât la masa juraților cât și în spatele scenei „Românii au talent”. După un set convins de patru de „DA”, Andra și Smiley au vorbit ca de la părinte la părinte, făcând și câteva mărturisiri. Ce au spus cei doi artiști despre fetele lor. Ce planuri mari au pentru Eva și Josephina.

Andra și Smiley, cu gândul la fetițele lor

Nu este prima oară când concurenții care apar pe scena „Românii au talent” răscolesc tot felul de emoții și gânduri în sufletele juraților și celor doi prezentatori. Un moment cu totul deosebit i-a impresionat mai ales pe Andra și Smiley. După ce micuțele balerine au primit patru de „DA”, ceea ce înseamnă că se califică în etapa următoare a competiției, artiștii, ambii părinți de fete, și-au dat seama că așteaptă cu nerăbdare momentul în care și fiicele lor, Eva și Josephine, își vor descoperi dorința de a dansa.

Smiley: Să vezi când o să îmi zică fiică-mea: „Tati, vreau şi eu la balet”!

Andi: Când o să o văd şi eu pe Eva aşa?

Andra: La asta m-am gândit şi eu… Doamne! Când o să o văd pe fiica mea așa? Sau pe a lui Smiley? Azi, mâine ne ducem fetele la balet.

Smiley: Exact asta ziceam, că parcă o aud: „Tati, vreau la balet, du-mă la balet”.

Andra şi Smiley, emoţionaţi la Românii au talent. Ce au spus cei doi despre fetele lor. „Să vezi când o să îmi zică fiică-mea asta”
Smiley si Andra

„Bravo, eși cel mai talentat”

În timp ce Josephine este încă pre mică, Eva Măruță este deja o mini-vedetă în mediul online. După ce tatăl ei, Cătălin Măruță, a primit un premiu pentru podcastul pe care îl găzduiește, puștoaica nu a fost foarte impresionată, având alte probleme „pe cap”:

„Am luat premiu pentru podcast, cum ce contează. Pe bune, Eva, nu sunteţi impresionaţi?”, a insistat Cătălin.

„Hai, dă-mi banii ăia pentru excursia de la şcoală”, a fost replica genială a Evei.

„Ok, eu am luat un premiul pentru podcast. Şi felicitări, tati?”, a mai adăugat prezentatorul, reușind să își înduplece fiica.

„Bravo, eşti cel mai talent, îţi promit că acasă o să îţi fac şi eu unul. Bine, bravo ţie. Dar îmi dai banii pentru excursie? În plic”, a concluzionat Eva.

După ce a păstrat pentru multă vreme prima poziție în topurile YouTube, Cătălin Măruță a primit premiul pentru cel mai bun podcast: „Le mulțumesc organizatorilor premiilor iSuccess pentru distincția oferită podcastul Acasă la Măruță. Am fost să ridic premiul cu echipa mea și ne-am bucurat că proiectul nostru este apreciat!”, a scris prezentatorul de la Pro TV pe conturile sale de social media.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...