Eva Măruță, replică genială pentru tatăl său. Cum a reacționat micuța după ce a văzut premiul primit recent de prezentator. „Ce contează”

Iancu Andreea 07.04.2022, 16:31

Cătălin Măruță se bucură de o carieră de peste două decenii în televiziune și devenind de-a lungul timpului unul dintre cei mai de succes prezentatori TV. Pe lângă emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, vedeta și-a lansat un proiect personal, podcastul „Acasă la Măruță”, pentru care a și fost premiat recent. După ce a ajuns cu premiul acasă, Eva Măruță, fiica sa, a avut o replică genială. Micuța și fratele său, David, au reacționat într-un mod neașteptat.

Ce replică i-a dat Eva lui Cătălin Măruță, după ce prezentatorul a fost premiat

Cătălin Măruță a fost recent premiat pentru succesul pe care l-a înregistrat cu podcastul său. Astfel, vedeta a participat la o gală specială pe care a dezvăluit-o și în mediul online, acolo unde obișnuiește să țină legătura cu fanii săi. Mândru de premiul obținut, prezentatorul a mers acasă la copiii săi pentru a se lăuda cu reușita sa. Reacția celor doi a fost însă una neașteptată, iar Eva, fiica sa, a avut o replică genială pentru tatăl său.

Atât Eva cât și David nu au fost deloc impresionați de succesul obținut de tatăl lor, iar fiul său cel mare chiar a pus la îndoială acest trofeu. El l-a întrebat pe Cătălin dacă el a făcut premiul sau este real. „Cum adică eu l-am făcut? L-am primit!”, a reacționat Măruță, care apoi a fost aplaudat de cei doi micuți. Totuși, prezentatorul nu a fost mulțumit de un simplu „Bravo ție!” exclamat de cei mici, moment în care a început un dialog între ei.

Eva Măruță, replică genială pentru tatăl său
Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii ai cuplului, David și Eva

„Ăsta e maximul care s-a putut? L-am primit eu, că sunt talentat”, le-a răspuns Cătălin, în glumă.

„Hai, o dată, că ce contează?”, a fost răspunsul Evei.

„Am luat premiu pentru podcast, cum ce contează. Pe bune, Eva, nu sunteţi impresionaţi?”, a insistat Cătălin.

„Hai, dă-mi banii ăia pentru excursia de la şcoală”, a fost replica genială a Evei.

„Ok, eu am luat un premiul pentru podcast. Şi felicitări, tati?”, a mai adăugat prezentatorul, reușind să își înduplece fiica.

„Bravo, eşti cel mai talent, îţi promit că acasă o să îţi fac şi eu unul. Bine, bravo ţie. Dar îmi dai banii pentru excursie? În plic”, a concluzionat Eva.

Cătălin Măruță, premiat pentru podcastul „Acasă la Măruță”

Celebrul prezentator de la Pro TV este o prezență apreciată în lumea televiziunii, bucurându-se de un succes uriaș în rândul telespectatorilor. În timp ce emisiunea sa strânge cifre impresionante de audiență, recent, și podcastul pe care îl moderează a primit aprecierea cuvenită. După ce a păstrat pentru multă vreme prima poziție în topurile YouTube, Cătălin Măruță a primit premiul pentru cel mai bun podcast.

„Le mulțumesc organizatorilor premiilor iSuccess pentru distincția oferită podcastul Acasă la Măruță. Am fost să ridic premiul cu echipa mea și ne-am bucurat că proiectul nostru este apreciat!”, a scris prezentatorul de la Pro TV pe conturile sale de socializare.

Cătălin i-a avut alături, la gală, și pe ceilalți membrii din echipa sa, care îl ajută cu producția celebrelor interviuri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...