Andra și Eva Măruță, moment de colecție pe internet. Mezina familiei i-a uimit pe fani cu cel mai recent video

Andra Daoud 20.06.2022, 14:11

Eva Măruță vrea să o depășească la popularitate pe mama ei și este prezentă de mică pe internet. Mezina Andrei și a lui Cătălin Măruță este obișnuită deja cu lumea online și i-a cucerit pe cei care o urmăresc pe internet încă de acum câțiva ani. Eva o moștenește pe mama ei și îi calcă pe urme atunci când vine vorba de talent, iar cel mai recent videoclip pe care l-au postat pe internet demonstrează din plin acest lucru.

Andra și Eva Măruță și-au cucerit fanii de pe internet

Eva și David, copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au moștenit, sub o formă sau alta, talentele părinților lor. Se spune că așchia nu sare departe de trunchi și dacă David a arătat, în urmă cu ceva timp, că învață să cânte la chitară, Eva dansează alături de mama ei, iar imaginile i-au cucerit pe internauți.

Andra este foarte activă pe rețelele sociale, unde a reușit să adune milioane de fani. Artista postează des poze și filmulețe, atât singură, cât și alături de copiii ei. De departe imaginile care îi cuceresc pe cei care o urmăresc sunt cele în care apare alături de Eva sau de David sau chiar de amândoi.

Așa se face că unul dintre cele mai recente filmulețe cu Andra și Eva a adunat peste un milion de vizualizări, în doar câteva ore de la publicare. Videoclipul în care cele două dansează sincron a fost publicat de cântăreață pe contul ei de TikTok, iar reacțiile fanilor, sub formă de aprecieri și comentarii nu au întârziat să apară. „Talentată și frumoasă, ca mami”, „Îți seamănă micuța mult”, „Eva este minunată ca mami” au fost doar câteva dintre comentariile de la videoclip.

@andra Distracție la filmări ?❤️ @evamaruta ♬ оригинальный звук – Тот самый Вовка?

„Eva e atrasă de muzică și dans”

Andra a vorbit despre faptul că fiica ei iubește muzica, într-un interviu acordat în trecut. Artista a spus că rămâne de văzut dacă fetița ei va decide să urmeze o carieră în domeniul artistic sau își va schimba opțiunile pe parcurs, așa cum fac majoritatea copiilor.

„Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”, a spus Andra despre fiica să într-un interviu pentru click.ro.

Andra a lansat cea mai recentă piesă a ei în urmă cu câteva zile. „Bine, bine” a intrat deja în tendințe pe YouTube, la categoria muzică și a adunat până în prezent peste jumătate de milion de vizualizări.

Urmăriți Impact.ro și pe