Replică neașteptată de la Andra după ce a slăbit spectaculos. Cătălin Măruță a fost și el de față

Ana Anitoiu 15.06.2022, 12:27

Andra a făcut o remarcă neașteptată după ce a reușit să slăbească spectaculos. După izbucnirea pandemiei de coronavirus și până la ridicarea restricțiilor, cântăreața ajunsese să fie nemulțumită de numărul de kilograme pe care i-l arăta cântarul.

Andra, despre o slăbiciune pe care o are

Andra, mamă a doi copii la vârsta de 35 de ani, a reușit să ajungă de la 70 la 64 de kilograme. În plus, cântăreața nu are de gând să se oprească aici. Anterior, artista a explicat care a fost unul dintre motivele pentru care s-a îngrășat, după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

„Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a spus Andra.

Replica neasteptata de la Andra dupa ce a slabit spectaculos
Andra

Cum a reușit Andra să slăbească

Cât despre ce a făcut ca să slăbească, Andra a povestit că a ajutat-o faptul că a început să danseze ore întregi pe scenă și că, astfel, arde mii de calorii în timpul concertelor pe care le susține din nou, după ridicarea restricțiilor.

„Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat”, a spus Andra, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, într-un interviu pentru Viva la care a fost prezent și soțul ei, Cătălin Măruță.

Andra, remarcă neașteptată după ce a slăbit

Însă, după ce a dezvăluit ce a făcut pentru a reuși să slăbească, Andra a spus că, din fericire, acum sunt vremuri „luminoase” în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și dimensiunile lor. Artista a adăugat că o bucură faptul că e în regulă în prezent să nu fie toate femeile la fel.

„Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative”, a adăugat cântăreața.

Andra, care este căsătorită cu prezentatorul Cătălin Măruță de mai bine de un deceniu, a adăugat că trebuie ca fiecare femeie să fie apreciată pentru calitățile pe care le are, iar pentru acest lucru trebuie să se înconjoare de oameni care nu sunt interesați doar de aspectul fizic sau „ambalaj”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...