Eva Măruţă a făcut-o pe Andra să răbufnească de faţă cu toată lumea. Vedeta nu s-a mai putut abţine. Video

Iancu Andreea 27.10.2021, 13:09

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, este o tânără extrem de drăguță, care reușește să uimească pe toată lumea, inclusiv pe membrii familiei cu replicile sale savuroase. De curând însă, mezina familiei Măruță a făcut-o pe Andra să răbufnească. Vedeta nu s-a mai putut abține și a reacționat după ce Eva a făcut un gest neașteptat. Artista a postat întregul moment pe contul său de socializare.

Cum a reușit Eva Măruță să o facă pe Andra să răbufnească

Andra Măruță este o femeie completă. Artista se bucură de o carieră de excepție, fiind îndrăgită de public, are o familie superbă alături de Cătălin Măruță, pentru care este o soție devotată, dar și o mamă care își iubește și susține copiii, pe David și pe Eva. În timp ce fiul cel mare, David, este un tânăr în vârstă de 10 ani, care pare să își dorească să îi calce pe urme tatălui său, mezina familiei este o scumpete de fetiță, de 6 ani, ce reușește să aducă zâmbetul pe buze tuturor, în orice moment. De curând, Eva Măruță a reușit însă să o facă pe Andra să răbufnească.

Copila, care în general este cuminte, a făcut-o pe mama sa să își iasă din minți. În timp ce se afla în bucătărie, pregătită să organizeze meniul familiei, Andra a remarcat că Eva o tot strigă dintr-o altă cameră. Deși răspunsurile Andrei nu au ezitat să apară, micuța a continuat să o strige pe mama sa, până a adus-o la capătul răbdărilor. Întregul moment a fost surprins de artistă, care a postat clipul amuzant pe conturile sale de socializare, unde a îndemnat și alte mămici să își povestească experiențele asemănătoare cu copiii lor.

Sper că nu doar mie mi se intâmplă ??, a scris Andra în descrierea videoclipului, pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Ce nume poartă, de fapt, mezina familiei Măruță

Una dintre cele mai efervescente prezențe din familia formată din Andra și Cătălin Măruță, Eva, este o copilă care a cucerit deja internetul. Filmată adesea de părinții săi, micuța poate fi considerată încă de pe acum o artistă în devenire. Dincolo de calitățile sale, puțini sunt cei care știu, de fapt, care este numele complet al Evei Măruță. Cea care a dezvăluit totul a fost mama sa, care i-a făcut o urare din suflet de Sfânta Maria Mică.

De ziua ei de nume, încerc să îi mai spun o dată fetiței mele ce simt pentru ea, deși e atât de greu pentru o mamă să-și pună în cuvinte iubirea imensă! La mulți ani, Eva Maria Ioana, și îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre și ai completat familia așa cum visam dintotdeauna!, a scris Andra Măruță pe pagina ei de Instagram, în urmă cu mai bine de o lună de zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...