Andra, primele declaraţii despre gândurile de divorţ de Cătălin Măruţă. “E o greșeală pentru multe cupluri”

Ioana Bucur 28.10.2021, 12:03
Andra, primele declaraţii despre gândurile de divorţ de Cătălin Măruţă. “E o greșeală pentru multe cupluri”

13 ani de căsnicie, 15 de iubire, doi copii minunați, dar, după despărțirea Prodan-Reghecampf, „până la adânci bătrâneți” pare tot mai greu de atins. Andra a făcut primele declarații despre gândurile de divorț de Cătălin Măruță.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Într-o mare de despărțiri, divorțuri, relații noi, povestea lor de dragoste a devenit un adevărat exemplu de urmat.

Artista subliază însă că nu există relații perfecte și că ideea de a fi „cea mai unită familie din showbiz-ul românesc” pune o presiune uriașă pe umerii lor.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună.

Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a explicat Andra, potrivit VIVA!.

Andra, primele declaraţii despre gândurile de divorţ de Cătălin Măruţă
Andra și Cătălin Măruță

Ce spune Andra despre un divorț de Cătălin Măruță

Când îți împarți viața mai bine de un deceniu cu o altă persoană, perioadele dificile sunt inevitabile. Întrebată dacă a existat vreodată un moment în care s-a gândit la o separare sau chiar la divorț, Andra a răspuns sincer:

„Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie.

După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a mai spus Andra, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe