Andra se topeşte de dorul lui Măruță. I-a făcut declaraţii de iubire în direct: „Am şi slăbit de când ai plecat”

Iancu Andreea 03.02.2022, 17:40
Andra se topeşte de dorul lui Măruță. I-a făcut declaraţii de iubire în direct: „Am şi slăbit de când ai plecat”

Andra Măruță a recunoscut că nu mai poate de dorul soțului său, după ce Cătălin Măruță a fost nevoit să petreacă cinci zile în izolare în apartamentul unui prieten, fiind contact direct al unei persoane pozitive de Covid-19. Artista, invitată în emisiunea La Măruță, i-a făcut inclusiv o declarație de dragoste soțului său.

Andra, declarații de iubire, de dorul lui Măruță. Ce a făcut artista în direct în emisiune

Fanii emisiunii La Măruță au primit cu surprindere vestea că alte vedete i-au luat locul prezentatorului lor preferat, după ce Cătălin a ajuns în izolare. Moderatorul de la Pro TV continuă să prezinte emisiunea, însă printr-o legătură online. În ediția de astăzi a emisiunii, Cătălin a avut surpriza de a o primi chiar pe soția sa. Andra Măruță a fost întâmpinată de Cosmin Seleși, care a descoperit cât de dor îi este artistei de partenerul ei, căruia i-a făcut și o mulțime de declarații de iubire.

Încă de la intrarea în emisiune, Andra a remarcat faptul că, în mod normal, era întâmpinată de soțul său, pe care și-ar fi dorit să îl sărute. Artista a avut însă ocazia să se converseze chiar cu soțul său, căruia a ținut să se laude cu reușita sa recentă. Pentru că pandemia a dus la câștigarea câtorva kilograme în plus, Andra s-a hotărât să intre la dietă. Mândră că este la regim și dat fiind faptul că soțul nu a mai văzut-o de câteva zile, cântăreața l-a anunțat pe Măruță că a slăbit de când el este în izolare.

Măruţa: Mă bucur că azi că eşti invitată în emisiunea La Măruţa.

Andra: Ironia sorţii, că deşi vin de 2 ori pe an la această emisiune, cred că sunt cel mai rar artist pe la această emisiune, vin doar când lansez ceva, mai ales că oamenii au percepţia ca fiind soţia…

Andra: M-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 decembrie, am văzut că ea slăbise 7 kg, am zis că şi eu pot. Aşa că de la 1 decembrie am înjumătăţit porţiile de mâncare, în pandemie m-am îngrăşat pentru că atunci şi am simţit că pot mânca ce vreau, după atâţia ani de carieră, cum nu au mai fost concerte, și așa am ajuns la 70 de kg. Am simţit că trebuie să slăbesc, dimineaţa aveam 63,5, a povestit Andra.

Andra Măruță, declarații de dragoste pentru Cătălin, în direct
Cătălin Măruță stă departe de familia sa și de Andra pentru că se află în izolare pentru cinci zile

Declarație de dragoste pentru Măruță. Versurile cu care Andra și-a impresionat soțul

Pentru că în această perioadă doar tehnologia îi ajută să se vadă unul cu altul, Andra a profitat de ocazia venirii în platoul emisiunii La Măruță și a ținut să îi transmită lui Cătălin o declarație frumoasă de dragoste. Pentru că iubirea dintre cei doi soți este fără dar și poate una admirabilă, Andra a ales să îl bucure cu versurile adaptate ale uneia dintre piesele sale.

„În noapte mă trezesc

Cu luna de pe cer vorbesc de când Cătălin a plecat de acasă în izolare

Şi-i spun durerea mea

că doar pe el îl iubesc aşa”, i-a transmis Andra lui Cătălin.

Fanii vedetei au recunoscut imediat melodia care a făcut-o celebră pe Andra, prima dintre hit-urile sale, „În noapte mă trezesc”. De data aceasta, artista a reformulat versurile astfel încât să îi facă o dedicație plină de iubire lui Cătălin. Cum de altfel este și piesa Pas cu pas, pe care artista a lansat-o de curând și pe care o promovează zilele acestea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...