Andra e în culmea fericirii! Artista tocmai le-a dat vestea cea bună fanilor

Iancu Andreea / 22.07.2020, 20:25

Artista și-a surprins fanii cu o veste neașteptată. Andra este în culmea fericirii, iar motivul este unul surprinzător. Cea mai recentă postare a vedeti a strânit un val de reacții și felicitări.

Un nou motiv de bucurie pentru fanii Andrei

Andra este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu o voce de aur și o prezență mereu plăcută, Andra a cucerit publicul, care îi cântă și îi ascultă piesele. Dincolo de melodiile care ajung imediat hit-uri, Andra se bucură de o familie frumoasă. Alături de soțul său, Cătălin Măruță, Andra are un băiat, pe David și o fetiță, pe Eva. Ambii copii sunt deja vedete în mediul online, unde micuța Eva poate fi considerată un adevărat influencer.

Și cum Andra își ține mereu fanii la curent cu schimbările din viața sa, ea a decis să le transmită un mesaj important. Vestea i-a adus o bucurie fără margini artistei.

Veste neașteptată din partea Andrei
Veste neașteptată din partea Andrei

O nouă colaborare muzicală

În timp ce în perioada pandemiei artiștii români au rămas fără job, având concertele și evenimentele anulate, starea de alertă a mai relaxat lucrurile. Astfel, mulți dintre ei au decis să lanseze noi piese, cu colaborări inedite, care să atragă interesul publicului.

Andra a dezvăluit fanilor săi că cea mai recentă piesă se bucură de un succes neașteptat. Astfel, colaborarea sa cu Pepe și Connect-R a strâns vizualizări record, Astfel, videoclipul piesei a ajuns deja pe locul 8 în trending. De asemenea, mesajele primite și reacțiile fanilor au bucurat-o pe vedetă nespus.

Știam că facem echipă bună! Mulțumim pentru mesajele incredibile și pentru reacțiile pozitive. La câteva ore de la lansare piesa a intrat în top trending, acum e pe locul 8 ? și încă urcă datorită vouă! Vă iubim! ▶️ Link in Bio ▶️ #inimamea?, spunea Andra în postarea sa de pe contul de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI