Scandal în direct la TV. Cătălin Măruță n-a mai suportat. ”Ție îți place să minți”

Diana Dumitrache 15.07.2020, 16:51

Scandalul se ţine scai de Iulia Albu! După ce a pornit un adevărat război cu Andreea Bănică, fashion-editorul s-a luat de Cătălin Măruţă chiar în emisiunea pe care acesta o prezintă. Imediat a venit şi replica soţului Andrei: „Minţi! Nu are niciun haz”.

Iulia Albu, scandal în direct la TV

Dacă în urmă cu o săptămână, Andreea Bănică o caracteriza ca fiind “prefăcută şi perversă”, iată că acum a venit rândul lui Cătălin Măruţă să îi aducă jigniri fostei soţii a lui Mihai Albu.

Schimbul dur de replici a avut loc chiar în timpul emisiunii “La Măruţă”. Totul a pornit după ce criticul de modă a comentat câteva imagini cu prezentatorul TV în cadrul rubricii “Marţea Neagră”.

Asta e fotografia pe care tu mi ai trimis-o azi dimineață, Cătălin. Nu înțeleg această problemă a ta. De ce nu vrei să îți asumi?, a spus Iulia Albu.

Aşa cum era de aşteptat, Măruţă i-a dat imediat replica.

Pentru că minți și mă enervează chestia asta. Nu are niciun haz, jur, și ţi-am zis de atâtea ori. E o prostie să spui că aleg eu pozele când tu faci chestia asta. Hai, vorbeşte tu singură de pozele astea, a spus vizibil enervat prezentatorul TV.

Scandal în direct la TV. Cătălin Măruță n-a mai suportat. ”Ție îți place să minți”
Scandal în direct la TV. Cătălin Măruță n-a mai suportat. ”Ție îți place să minți”

Iulia Albu, în “război” cu Andreea Bănică

În urmă cu doar câteva zile, fashion-editorul o acuza pe îndrăgita cântăreaţă că se foloseşte de numele ei pentru a fi în atenţia telespectatorilor. Andreea Bănică spusese cu doar o zi înainte că o consideră pe fosta soţie a lui Mihai Albu “prefăcută, perversă şi fără rost în showbiz”.

Andreea, vreau să-ţi mulţumesc. E foarte drăguţ că ai acceptat această invitaţie, când eu nu am avut timp. Dragii mei, este foarte urât să folosiţi cuvinte pe care nu le înţelegeţi, există DEX. Eu nu am avut cu ea o relaţie de prietenie. Am fost alături de ea când făcea nişte gafe în acel proiect. Am crezut că merită acest lucru. Ea a avut o criză de-a dreptul, ea nu a făcut ironii asupra mea. Eu am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău. Ea nu a apărut cu piesa nouă în presă, a apărut acum, cu mine. Eu i-am făcut bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...