Andra, despre cel mai greu moment din viața ei. “A fost un hop în viața noastră”. Suferința nebănuită a artistei

Ana Ionescu 12.05.2021, 12:30
Andra, despre cel mai greu moment din viața ei. “A fost un hop în viața noastră”. Suferința nebănuită a artistei
Este mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, însă Andra a povestit recent despre una dintre cele mai mari suferințe ale sale. A trecut printr-un moment foarte dureros, despre care spune că fost unul dintre cele mai grele hopuri din viața ei.

Prin ce suferință imensă a trecut Andra

Invitată în cadrul podcastului Fain și Simplu, realizat de Mihai Morar, Andra a vorbit despre carieră, familie, dar și despre una dintre cele mai mari suferințe prin care a trecut. Artista a mărturisit că a suferit enorm când mama ei a ajuns pe masa de operație. Mama artistei avea dureri de rinichi de mai mult timp și lua mereu pastile. Pentru că nu scapa sub nicio formă de suferință, mama Andrei a mers la spital pentru un set de analize. Medicii i-au pus un diagnostic crunt: o tumoare de 15 centimetri pe un rinichi.
„Ea tot lua pastile de durere, dar nu era așa… și la un moment dat ne-am dus să facem un set de analize și am zis să facem și un ecograf. Și când au văzut analizele și ecograful, au zis că de urgență trebuie să meargă la Fundeni. Vă recomand să vă operați rapid. Avea o tumoră de 15 cm pe un rinichi și ei credeau că s-a extins și la ficat, a fost foarte greu. Ne-am dus la Fundeni dimineața. Eu la 8 dimineața i-am sunat pe frații mei și la 2 după-amiază ei erau în București toți. Am simțit că pot să împart durerea cu frații mei. La bucurie se adună toți, dar când e un moment așa de trist și să simți că nu poți să împarți cu nimeni”, a povestit Andra.
Andra, despre cel mai greu moment din viata ei 3
Andra, impreuna cu mama ei

În timp ce mama ei era operată, Andra cânta și zâmbea pe scenă

Andra a mai mărturisit că, deși trecea prin cel mai greu moment din viață, mama ei fiind internată în spital, ea a trebuit să fie prezentă pe scenă să cânte și să zâmbească. A fost o perioadă grea în viața Andrei, peste care, din fericire, a trecut cu bine.
„A fost o operație destul de grea și multe ore și eu am fost nevoită să plec la concert, dar am știut că sunt acolo frații mei și am putut să împart durerea asta cu ei. Și a stat toate zilele de Paști acolo, am făcut cu rândul eu și frații mei și ne-am dus la ea. Țin minte că m-am dus la o emisiune cu Săndel și cântam „Drumul vieții ne desparte” și atâta am plâns când cântam și de fiecare dată când cântăm piesă asta ne uităm unul la altul ochi în ochi și ne gândim la acel moment.
A fost un „hop” în viața noastră. Nu mai eram bună de nimic. Știu că în perioada aia nici nu puteam să urc scările. Eram toată vânătă, atât de zăpăcită de frică aia să nu o pierd pe mama. Foarte mulți ani mi-a fost greu să vorbesc despre asta fără să nu plâng. Am fost uniți, am fost lângă ea și cred că orice boală vine pe sufletul unui om, cred că dacă are sprijin și iubire din partea familiei, poate să ducă mai bine. La mama așa s-a întâmplat”, a mai povestit Andra în cadrul podcastului cu Mihai Morar.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI