Motivul pentru care Andra a plecat de la Vocea României. Promisiunea nerespectată a Pro TV-ului. ”Nu sunt genul ăla de om”

Ana Ionescu 11.05.2021, 13:10
Motivul pentru care Andra a plecat de la Vocea României. Promisiunea nerespectată a Pro TV-ului. ”Nu sunt genul ăla de om”

Andra a dezvăluit, în sfârșit, motivul pentru care a plecat din juriul de la Vocea României. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista a mărturisit că producătorii show-ului de la Pro TV nu au respectat o promisiune pe care i-o făcuseră înainte să accepte postul.

Adevărul despre plecarea Andrei de la Vocea României

Andra a fost antrenor în cadrul emisiunii Vocea României opt sezoane. Ulterior, ea a renunțat la show și a fost înlocuită cu Horia Brenciu. Nimeni nu a știut până acum motivul care a determinat-o pe artistă să se retragă din emisiune. Acum, Andra a spus însă tot adevărul.

Cântăreața a dezvăluit că a fost deranjată foarte mult de faptul că au existat rivalități între antrenorii de la Vocea României. Pentru ca show-ul să fie cât mai atractiv, antrenorii trebuiau să se atace unii pe alții, conform indicaţiilor stabilite ulterior de către producătorii emisiunii.

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României.

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?’, a dezvăluit Andra în podcastul lui Mihai Morar.

Motivul pentru care Andra a plecat de la Vocea Romaniei
Motivul pentru care Andra a plecat de la Vocea Romaniei

Ce decizie au luat producătorii de la Vocea României. Motivul pentru care Andra s-a supărat

Andra a mărturisit că odată ce a simțit că lucrurile scapă de sub control, ea a decis să se retragă, mai ales că producătorii emisiunii îi promiseseră că nu vor există astfel de scenarii, care să o pună într-o lumină proastă. Cu alte cuvinte, artista trebuia să își asume un rol de antrenor rău și să arunce “săgeți” către colegii săi.

„A fost o surpriză chestia asta. M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face plăcere.

Ce mi-a plăcut la Vocea României a fost experiența mea ca și antrenor și repetatul ăla cu ei, cântatul. Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume’, a mai spus Andra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI