Cum o cheamă pe Andra, de fapt. Asta scrie în buletinul juratei de la Românii au talent

Ioana Bucur 07.05.2021, 21:07
Cum o cheamă pe Andra, de fapt. Asta scrie în buletinul juratei de la Românii au talent

Dezvăluire inedită, în ediția de vineri, 7 mai. Fanii emisiunii au aflat cum o cheamă pe Andra, de fapt. Jurata de la Românii au talent a descoperit că are ceva în comun cu una dintre cele mai interesante și excentrice concurente care au urcat pe scena show-ului de la Pro Tv.

Cum o cheamă pe Andra, de fapt

Irina Bara Gâciu are 38 de ani și a venit tocmai din Tecuci pentru a-și împărtăși, la Românii au talent, viziunea inedită asupra vieții: „Oriunde ești, pe scenă, acasă, pe stradă, bucură-te de viață și lasă-te în voia naturii. Noi suntem parte din tot. Iubesc acest pământ, iubesc oamenii, iubesc toate ființele. Aceasta este arta mea. Din iubire ies tot felul de…bucurii. Este o binecuvântare să trăiești. Îmi place foarte mult să trăiesc”, a spus ea. Înainte de a ajunge în fața juraților, Irina a mărturisit cum a ajuns să își descopere marea pasiune: cultura africană. Concurenta a povestit că viața i s-a schimbat complet, după câteva imagini văzute la televizor. N-a trecut mult până, spune ea, și-a făcut bagajele și a plecat să trăiască pe continentul de care s-a îndrăgostit.

„Într-o zi, mi s-a întâmplat să mă îndrăgostesc…De cine? De cultura africană! Am sufletul negru, dar nu de supărare, ci pentru că iubesc poporul african”, a povestit ea.

Cum o cheamă pe Andra, de fapt
Andra, la Românii au talent

„Hotărăşte-te ce vrei să ne arăţi!”

Irina a intrat pe scenă purtată de note muzicale, iar dialogul cu cei patru jurați, a fost purtat tot prin cântec. După o prezentare scurtă, concurenta s-a așezat la pianul ce o aștepta. Momentul ei a fost întrerupt prematur, însă, de X-ul apăsat de Florin Călinescu, ce a făcut-o să se oprească. Andra a fost cea care a luat cuvântul, încercând să o încurajeze și făcând o dezvăluire personală, pe care foarte puțini o știau. Cum o cheamă pe Andra, de fapt!

Andra: – Ca de la Irina, la Irina… Dacă nu ştiţi, pe mine pe cheamă şi Irina, Alexandra Irina. Clar eşti o iubitoare de artă, dar am o întrebare. Ce am auzit acum a fost o compoziţie făcută pe loc sau…?

Irina: – E o piesă compusă de mine.

Andra: – Ştii ce cred despre ce am auzit? Cred că ai cântat foarte frumos la pian, poţi să compui piese pentru că ai o latură sensibilă. Dar nu întotdeauna cei care compun pot şi cânta.

Florin Călinescu a ținut să intervină, explicând ce l-a făcut, de fapt, să apese butonul de X ce a pus punct numărului de pe scena de la Românii au talent.

„Nu am înţeles ce vrei să ne arăţi în seara asta… Desenezi, cânţi, compui! Hotărăşte-te ce vrei să ne arăţi, e doar părerea mea”, a spus Florin Călinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI