Andra, decizie radicală după izolare: “Urați-mi noroc!”

Luiza Moldovan 19.05.2020, 16:26
Andra, decizie radicală după izolare: “Urați-mi noroc!”

Andra e decisă! Izolarea s-a terminat, acum începe activitatea fizică individuală, pentru un corp de invidiat. Chiar dacă arată bine, oricum, vedeta le-a împărtășit fanilor ei intențiile pentru viitorul pe termen scurt.

Intenția Andrei pe termen scurt și mediu

Sport, sport, sport. Nu se mai poate. Toată lumea a ieșit din izolare cu burtică și șolduri, puțini s-au mai ținut de sport, iar cei care au făcut-o, jos pălăria! Despre ceilalți, acum trebuie s-o ia de la capăt. Este și cazul Andrei, care le-a promis fanilor ei că vrea să se pună serios pe slăbit.

Pentru asta, Andra vrea să mănânce mai sănătos și va combina dieta sănătoasă cu sportul. În același timp, ea a spus că o să-i țină la curent pe fanii ei și i-a rugat să-i ureze succes.

„După o perioadă în care am stat mult în casă și am gătit de toate și așa, m-am hotărât să țin o dietă cu mâncare sănătăoasă, să slăbesc sănătos. M-am apucat și de sport, așa că o să vă țin la curent cu ce se întâmplă. Urați-mi noroc!” a spus Andra la un InstaStory.

Andra vine din urmă cu o sălățică sănătoasă, ca să mai lăsăm din formele căpătate în izolare  foto: instagram
Andra vine din urmă cu o sălățică sănătoasă, ca să mai lăsăm din formele căpătate în izolare foto: instagram

Pandemia ne obligă să ne reinventăm

Deja a luat-o tare cu sportul, vine din urmă și dieta sănătoasă. În câteva săptămâni, ne așteptăm să vedem o Andră așa cum își dorește ea – poate mai slabă, dacă ea vrea asta, dar, oricum, la fel de frumoasă ca întotdeauna.

Andra și-a anulat toate concertele pe care le avea programate pe anul acesta, din cauza pandemiei. A ținut legătura cu fanii ei prin rețelele de socializare. Este de așteptat ca și ea, la fel ca alți artiști din țară și din lume, să se reinventeze și să țină altfel de concerte, poate mai originale, poate mai personale, cine știe? În fond, are și pandemia partea ei pozitivă – ne obligă să ne reinventăm și să găsim soluții la prolbleme ce păreau fără rezolvare.

Urmăriți Impact.ro și pe