Andra, dată de gol de Cătălin Măruță. Ce face prezentatorul, în fiecare zi, pentru a o mulţumi

Iancu Andreea 15.02.2021, 09:05

Ziua Îndrăgostiților, în variantă americană, reprezintă un prilej pentru mulți români să petreacă și să își dezvăluie iubirea față de persoana dragă. Alții însă, nu au nevoie de o zi specială pentru asta. Iar Andra și Cătălin Măruță sunt exemplul perfect al unei familii frumoase. În timp ce ea așteaptă să fie răsfățată și apreciată de soț, prezentatorul TV nu ezită să îi facă pe plac zi de zi. Recent, Andra a fost dată de gol de Cătălin Măruță, care a dezvăluit cum menține flacăra aprinsă între ei doi.

Ce îi reproșează Andra soțului său

De Valentine’s Day, Andra a fost răsfățată cu cadouri speciale și dovezi de iubire inedite. Artista a dezvăluit printr-o postare pe Instagram că a primit două buchete de flori superbe, pe care le-a primit cu zâmbetul pe buze și mult entuziasm. Toate acestea, însă, nu au fost pregătite, așa cum ne-am fi așteptat, de către Măruță. Mai în glumă, mai în serios, artista i-a „reproșat” soțului că nu i-a adus flori și a mărturisit că minunatele cadouri au o altă sursă.

Vreau să vă mulţumesc pentru aceste buchete frumoase. Nu, florile nu sunt de la Măruţa, a spus Andra, pe InstaStory.

Pentru că este un artist extrem de iubit și apreciat de către public, fanii Andrei sunt unii dintre cei mai devotați și nu ezită să o bucure pe cântăreață cu tot felul de surprize. De Valentine’s Day, soția lui Cătălin Măruță a fost surprinsă de două buchete de flori din partea a două fane, alături de prăjituri personalizate, scrisori de apreciere și o fotografie în care Andra și Cătălin sunt înfățișați. Jurata de la Românii au Talent nu a omis să se mândrească cu fanii săi și a postat pe Instagram imagini cu darurile speciale, mulțumind totodată.

Mulțumim că apreciezi relația mea cu Cătălin, dragostea dintre noi. Mereu ai fost alături de noi și îți mulțumim din suflet. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase. Vă iubesc pe fiecare în parte, a transmis Andra.

Andra și Cătălin Măruță, gesturi romantice, de Valentine's Day foto - Instagram
Andra și Cătălin Măruță, gesturi romantice, de Valentine’s Day
foto – Instagram

Cătălin Măruță, gest romantic de Valentine’s Day

Și pentru a demonstra că nu uită niciodată să își manifeste iubirea față de soția sa, Cătălin Măruță a dezvăluit cum reușește să o cucerească în fiecare zi pe artistă. Prezentatorul de la PRO TV știe să fie extrem de romantic și îi cunoaște preferințele partenerei sale, căreia nu omite să îi ofere în dar flori, prăjituri, cadouri speciale, dar și alte gesturi unice prin care o reasigură de sentimentele sale.

Flori, prăjituri, baloane, cadouri, declarații, poezii, acrobații: nu doar azi, de Valentine’s Day, ci în fiecare zi, de când m-am îndrăgostit de ea! Te iubesc, Andra!, a scris prezentatorul TV pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...