Andra, anunț important pentru fani! “Sunt foarte fericită!” Vestea așteptată cu nerăbdare

Alexandra Chivu 04.02.2020, 12:28
Andra, anunț important pentru fani! “Sunt foarte fericită!” Vestea așteptată cu nerăbdare

Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a ajuns să primească recunoștință din partea publicului datorită transparenței sale, a faptului că este familistă și arată, la rândul ei, respect admiratorilor. Tot despre ”limpezime” este vorba și de această dată. Andra a postat un mesaj, pe Instagram, unde și-a anunțat fanii despre noul eveniment din viața sa. Anunțul artistei, mai jos.

Andra, anunț important pentru fani

Alexandra Irina Măruță, cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, și-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, când a avut prima sa interpretare la concursul muzical difuzat de TVR, ”Tip Top Minitop”. Anii au trecut, iar acum, după muncă și răsplată, este iubită de public și piesele sale ajung mereu în top pe Youtube și de cele mai multe ori pe radio.

Aprecierea fanilor nu vine numai pentru calitățile sale vocale, ci și pentru faptul că promovează familia tradițională. Admiratorii interpretei o văd ca pe un exemplu și pentru faptul că parcursul său în lumea reflectoarelor a fost lin, deloc presărat cu scandaluri ori neînțelegeri. Desigur, de acest fapt se ocupă și echipa sa, care are grijă ca imaginea artistei să nu fie pătată.

”Sunt foarte fericită!”

Așadar, cum toate sunt la locul lor, să meargă concertele! Ultimul anunț al solistei vizează viitorul său show, numit ”Pasion”, de la Sala Palatului, ce va avea loc pe 4 aprilie.

„Dragii mei, vă aștept cu super show-ul „Pasión”, la Sala Palatului, și pe 4 aprilie! ? Sunt foarte fericită că biletele s-au epuizat pentru show-ul de pe 5 aprilie și am mare noroc că pot să vă mai ofer încă o zi de muzică, dans și pasiune! Așadar, fanilor mei care nu au cumpărat încă bilete, dar își doresc să vadă live acest spectacol, le transmit acum că mai au o șansă, ultima de altfel, și sper să profite de ea! Ne vedem la Sala Palatului, cu super atmosferă și super invitați!”, a scris Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe