Andra, anunț surpriză după ce a cântat împreună cu Eva pe scenă. Ce plănuiesc să facă artista și fiica ei

Diana Radu 31.01.2020, 13:09
Andra, anunț surpriză după ce a cântat împreună cu Eva pe scenă. Ce plănuiesc să facă artista și fiica ei

Andra și fiica sa, Eva au concertat pentru prima oară împreună în luna decembrie, pe scena Operei Naționale din București. Momentul mama-fiică a fost unul foarte emoționant care a reușit să ajungă la inima tuturor celor prezenți în sală. De asemenea, fanii au observat că micuța Eva a moștenit calitățile vocale de la mama sa.

Ce planuri are Andra pentru fiica sa, Eva? Micuța adoră să cânte

În cel mai recent interviu, Andra a dezvăluit că ea este adepta educației cu blândețe, așadar își tratează copii cu foarte mult respect și ține cont de dorințele și argumentele lor. De aceea, artista o va încuraja pe Eva să se dezvolte personal și să-și aleagă singură cariera care i se potrivește. Andra are foarte mare încredere în fiica sa, pe care o consideră o luptătoare cu un caracter puternic și foarte bine conturat și de asemenea ea crede că Eva va face carieră în lumea artistică, deoarece are înclinații spre muzică, dans și teatru.

”Legat de Eva, sunt bucuroasă să spun că are o fire independentă și este o luptătoare, știe să argumenteze și să ceară ce își dorește. Îi place tot ce face la grădiniță, are clar o înclinație spre arte, muzică, dans, teatru. Să vedem, însă, ce va alege să facă atunci când va fi mai mare. Noi o susținem și vrem ca atât Eva, cât și David, să se dezvolte personal cât mai mult și să ajungă să lucreze într-o zi în domenii care li se potrivesc. Eu și Cătălin am avut această șansă, de a ne alege drumurile”, a declarat Andra.

andra, eva, planuri, cariera
Ce planuri are Andra pentru fiica sa, Eva? Micuța adoră să cânte

Ochii Andrei sclipesc și zâmbetul îi apare imediat pe chip, atunci când vorbește despre cele mai de preț comori ale ei, despre David și despre Eva. Artista le-a spus fanilor că este bucuroasă că vlogurile celor mici sunt urmărite de mii de fani care-i apreciază și îi susțin. În plus, jurata de la ”Românii au talent”, a mai spus că este surprinsă de cât de dezinvolți sunt David și Eva în fața camerelor de luat de vederi.

David și Eva sunt de-a dreptul savuroși datorită replicilor lor spontane, dar sincere și puternice în aceleași timp, pe care le spun. Într-unul dintre clipuri, micuța Eva îl trage la răspundere pe Măruță, întrebându-l dacă vrea să se pupe pe buze cu Anca Serea.

”Mă bucur că fanii mei reușesc să îi cunoască pe Eva și pe David prin intermediul vlogurilor și să observe ce personalități puternice au. David a fost cel care a spart gheața și m-a convins că i se potrivește foarte bine, iar acum amândoi dau dovadă de o dezinvoltură incredibilă în fața camerei. Cred că generațiile care vin ne vor surprinde din ce în ce mai tare!”, a mai spus Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe