Andra a recunoscut că a fost rănită de cei din jur. Detaliul neştiut de la începutul carierei artistei: „Da, am fost o victimă”

Iancu Andreea, Adrian Dumitru 05.01.2022, 13:37
Andra a recunoscut că a fost rănită de cei din jur. Detaliul neştiut de la începutul carierei artistei: „Da, am fost o victimă”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. Vedeta nu este însă de piatră și a recunoscut că în ciuda iubirii pe care o primește de la publicul său, există și momente dificile. Chiar la începutul carierei sale, Andra a fost rănită de alții, recunoscând că fenomenul bullying-ului a afectat-o chiar și pe ea. Artista a trecut prin clipe grele la acel moment.

Dezvăluiri de la începutul carierei de artist. Andra a povestit cum a fost rănită de alții

Este cea mai iubită cântăreață din țara noastră, fiind admirată pentru vocea sa. Chiar și așa, Andra nu a fost scutită de probleme de-a lungul carierei sale, recunoscând de curând că a fost rănită de multe ori, fiind victima bullying-ului. Vedeta a vorbit deschis despre acele momente dificile, chiar de la debutul său în muzică. Andra a povestit cât de greu i-a fost să-și consolideze cariera de artist. Totuși, iubirea pentru muzică a determinat-o să meargă mai departe.

Andra are o carieră admirabilă, este una dintre cele mai bune voci din România și se bucură de dragostea publicului său. Însă toate acestea nu ar fi putut fi construite fără eforturi și sacrificii. Iar vedeta le-a făcut din plin, alături de tatăl său, care o însoțea la toate evenimentele, la începuturi. Frigul, oboseala nu au contat pentru artistă, care a recunoscut că s-a alimentat cu energie de la publicul său pentru a trece peste toate.

Din dragoste pentru muzică, voiam să urc mereu pe scenă. Încercam să nu ratez niciun concert sau niciun concurs. Nu a fost deloc ușor, mergeam cu tatăl meu peste tot, băteam toată țara din nord până în sud și de la est la vest, cu trenul sau cu autocarul. Ne era cald sau frig, adormeam cu bagajele în brațe, dar nimic nu m-ar fi făcut să renunț și nici nu regret nimic. Am învățat multe din aceste experiențe și m-am hrănit din relația cu publicul, am fost foarte conectată la cei din fața mea, atentă la reacțiile lor, a povestit Andra pentru viva.ro.

Andra, rănită de alții, la începutul carierei
Andra Măruță a făcut dezvăluiri neașteptate

Artista, victimă a bullying-ului

Chiar dacă au fost multe momente grele, Andra a reușit să le depășească. Inclusiv comentariile răutăcioase, primite uneori, mai cu seamă de când cu expunerea în social media, au fost depășite de vedetă. Totuși, Andra a dezvăluit că bullying-ul nu a ocolit-o nici pe ea. Fire sensibilă, artista are totuși calitatea de a trece peste răutăți, primind și ajutorul din partea soțului său, Cătălin Măruță, un prezentator cu experiență.

Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.

Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor, a mai mărturisit vedeta pentru sursa citată.

Andra continuă să fie o artistă care se străduiește să se împartă între carieră și viața de familie, astfel încât ea și Cătălin, dar și cei doi copii ai cuplului, David și Eva, să primească atenția sa. Cântăreața este o mamă minunată și grijulie, care încearcă să le ofere micuților ei o educație bună, însă expunerea vieții celor patru în mediul online atrage uneori episoade de bullying asupra lor.

Urmăriți Impact.ro și pe