Ce a făcut Cătălin Măruţă în prima zi a anului în timp ce Andra avea concert. A spus-o chiar el: „Era tot ce îmi trebuia”

Iancu Andreea 02.01.2022, 08:27
Ce a făcut Cătălin Măruţă în prima zi a anului în timp ce Andra avea concert. A spus-o chiar el: „Era tot ce îmi trebuia”

Cătălin Măruță și Andra formează o familie minunată, cuplul bucurându-se deja de o căsnicie înfloritoare, de ani buni. Însă, ca în orice relație, există și sacrificii. Cei doi parteneri au sărbătorit trecerea într-un nou an în mod diferit, prima zi a lui 2022 găsindu-i departe unul de altul. În timp ce Andra avea concert, Cătălin Măruță a dezvăluit ce a făcut în prima zi a anului. Prezentatorul de la Pro TV a fost apreciat pentru alegerea sa.

Cătălin Măruță, departe de Andra în prima zi a anului

Viața de artist este una dificilă. Dincolo de frumusețea și strălucirea scenei, arta cere sacrificii, iar acest fapt poate fi confirmat de Andra Măruță. Cântăreața s-a bucurat anul acesta să fie din nou alături de public, în detrimentul familiei însă.

Vedeta a susținut un show grozav, cu multă energie pentru petrecăreții care au celebrat Revelionul. Pe lângă fericirea revenirii pe scenă, artista nu a fost alături de oamenii dragi nici în prima zi a lui 2022. În timp ce Andra avea concert, Cătălin Măruță recunoștea ce a făcut, de fapt, în prima zi a anului.

După o seară extraordinară de Revelion, continuăm cu energie și multă culoare! Azi, de Sfântul Vasile, va salut de la Sinaia! Împreună cu trupa mea, mă pregătesc de concert! Așa să ne meargă tuturor, tot anul! Să fie cu zâmbete, dans și chef de viață! ?, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Ce a făcut Cătălin Măruță în prima zi a anului
Artista s-a bucurat de revenirea pe scenă de Revelion

Unde a petrecut prezentatorul prima zi din noul an

Dincolo de petrecerile pline de voie bună din seara de Revelion, este nevoie să primim noul an și din punct de vedere spiritual. Cu speranța de mai bine, Cătălin Măruță a ales să lase deoparte tumultul festiv și să se reculeagă în unul dintre lăcașurile sfinte celebre în România. Prezentatorul a recunoscut că după un Revelion pe cinste a ales să viziteze Mănăstirea Prislop, un loc special, cu o încărcătură aparte.

În prima zi din an, am vizitat Mănăstirea Prislop. Să avem mereu parte de ce ne cere sufletul! La mulți ani!, a fost postarea prezentatorului TV.

Ce a făcut Cătălin Măruță în prima zi a anului
Prezentatorul a ales Mănăstirea Prislop în prima vizită din 2022

Cu toate că noul an l-a găsit înconjurat de cele sfinte, Măruță a recunoscut totuși că s-a bucurat de o petrecere pe cinste în seara de Revelion, semn că, probabil, gazda de la Pro TV a petrecut trecerea dintre ani la evenimentul la care soția sa a cântat.

După o seară cu multă energie, liniștea de la mânăstire a fost exact ce îmi trebuia, a scris Cătălin Măruță într-un comentariu pe Facebook.

Chiar dacă au stat departe unul de altul, moderatorul și soția sa încearcă să își împartă timpul între familie și muncă, astfel încât cei doi copii, David și Eva, să se bucure de momente frumoase alături de părinții lor.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...