Andra a luat copiii și a plecat fără Cătălin Măruță. A anunțat deja pe toată lumea

Andra Daoud 11.07.2022, 09:49

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și și-au obișnuit fanii să fie peste tot împreună. De data aceasta, cântăreața i-a uimit pe cei care o urmăresc online, după ce a povestit că a fost nevoită să plece doar ea cu cei doi copii, fără Cătălin. Andra a dezvăluit și care este motivul pentru care prezentatorul este departe de ei pentru o perioadă.

Andra a plecat împreună cu David și Eva

Andra și Cătălin Măruță reușesc cu greu să stea departe unul de celălalt, însă sunt situații când trebuie să facă și acest lucru. Așa s-a întâmplat și acum, când Andra a luat copiii și a plecat în vacanță fără soțul ei. Artista, David și Eva se relaxează la plajă, în timp ce Cătălin Măruță a rămas acasă, pentru a-și onora angajamentele profesionale.

Emisiunea pe care o prezintă zilnic la Pro TV încă nu a intrat în vacanță, așa că Măruță nu poate pleca în concediu deocamdată. Andra a relatat situația pe rețelele sociale, răspunzând, astfel, la curiozitățile fanilor care au vrut să știe de ce a plecat doar ea cu David și cu Eva în vacanță.

„Bună, dragii mei! Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez. Sunt tot timpul după copii. Dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut. Sunt într-o minivacanță, doar eu cu copiii. (…) Cătălin e la muncă… Cătălin, așteptam să iei și tu vacanță, ca apoi să mergi în vacanță cu noi. Te iubiiiim!”, a precizat Andra.

Andra a luat copiii si a plecat fara Catalin Maruta. A anuntat deja pe toata lumea
Andra, Catalin Maruta, Eva si David

Andra, despre căsnicia cu Măruță

Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu de 16 și sunt căsătoriți de 14. Cei doi și-au unit destinele la Târgu Jiu, chiar de ziua de naștere a Andrei, iar de atunci sunt nedespărțiți. În prezent au doi copii care le fac viața mai frumoasă și care nu îi lasă să se plictisească deloc. Chiar dacă a trecut atâta timp de când sunt împreună, dragostea dintre ei este la fel de puternică, după cum declara cântăreața recent.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit”, a mărturisit artista.

Urmăriți Impact.ro și pe