Andi Moisescu vorbeşte despre plecarea de la Pro TV. Prezentatorul, declaraţie neaşteptată

Iancu Andreea, Iulia Statie 24.08.2021, 09:19
Andi Moisescu vorbeşte despre plecarea de la Pro TV. Prezentatorul, declaraţie neaşteptată

După ce Florin Călinescu, colegul său de trust, a decis să părăsească Pro TV, a venit rândul lui Andi Moisescu să vorbească despre plecarea de la postul de televiziune care l-a consacrat. Juratul emisiunii Românii au talent a făcut recent o serie de declarații neașteptate cu privire la cariera sa din fața camerelor și despre colaborarea cu Pro TV, postul unde a petrecut mai bine de trei decenii. Admiratorii prezentatorului emisiunii Apropo TV au fost surprinși de-a lungul timpului să îl observe pe Andi nu doar în postura de moderator, ci și ca jurat în diferite producții ale postului. Acesta a făcut dezvăluiri despre viața din televiziune și planurile de viitor.

Ce spune Andi Moisescu despre plecarea de la Pro TV

De peste 30 de ani, Andi Moisescu se numără printre veteranii din televiziune, fiind una dintre emblemele trustului din Pache Protopopescu. Actualul jurat al emisiunii Românii au talent și prezentatorul de la Apropo TV a vorbit recent despre plecarea de la Pro TV, declarațiile fiind neașteptate, mai cu seamă în contextul în care Florin Călinescu a decis să încheie colaborarea cu postul TV.

Andi Moisescu susține că nu are în plan să plece de la Pro TV, ținând cont că a acumulat o experiență notabilă în cadrul acestui trust. În plus, prezentatorul consideră că trebuie să le dea ocazie și celor mai tineri să iasă în față, preferând să se mulțumească cu statutul pe care îl are în urma celor trei decenii petrecute alături de postul de televiziune.

Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni… Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei. Dar nu mă plâng aici la PRO TV, a explicat Andi Moisescu pentru Click!

Ce spune Andi Moisescu despre plecarea de la Pro TV
Andi Moisescu este de ani buni juratul emisiunii Românii au talent

Prezentatorul TV, despre salariul încasat la postul de televiziune

În timp ce mulți se întreabă încă ce salariu are Andreea Esca, una dintre veteranele postului Pro TV, Andi Moisescu a precizat că nu a avut niciodată reproșuri la adresa conducerii în ceea ce privește salariul pe care el l-a primit de-a lungul timpului. Simpaticul prezentator a preferat ca în momentele în care banii nu erau suficienți să se orienteze către alte surse de venit. Pe de altă parte, nu doar situația financiară pe care o are în urma colaborării sale cu Pro TV înclină balanța atunci când se gândește la părăsirea trustului, ci și anii petrecuți alături de colegii săi.

Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu. Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte. Nu cred că aş «zbura» din Pro dacă m-aş plânge. Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulaţi de aici, versus banii de dincolo, a mai declarat Andi Moisescu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...