Andi Moisescu va prezenta o altă emisiune la Pro TV. Va face cuplu cu un comic celebru în România

Ioana Bucur 02.08.2021, 18:05
Andi Moisescu va prezenta o altă emisiune la Pro TV. Va face cuplu cu un comic celebru în România

Andi Moisescu va prezenta o altă emisiune la Pro TV. Juratul de la „Românii au talent” va face cuplu cu unul dintre cei mai apreciați comici de la noi din țară.

Andi Moisescu va prezenta o altă emisiune la Pro TV

Andi Moisescu va prezenta o altă emisiune la Pro TV. Vedeta se pregătește pentru un nou capitol al carierei sale în televiziune, chiar dacă nu este unul complet străin pentru el. După o pauză de un an, fanii îl vor revedea pe juratul de la „Românii au talent” în noul sezon „Pe bune?!”, tot în postura de prezentator, după ce, în februarie 2020, i-a predat ștafeta lui Mihai Bobonete.

Celebrul comic nu părăsește nici el proiectul. Bobonete a decis să încerce un nou rol, cel de căpitan de echipă.

„Eram încă pe circuit. Zic, să stau cu ochii-n patru, pentru orice eventualitate. Când îl văd pe Bobo, apărând din turnantă, cu ştafeta în mână. Tot în frunte, aşa cum o şi preluase.

A mai fost nevoie de doar un gest. Mi-a întins ştafeta, am preluat-o din mers, iar el s-a aşezat, binemeritat, pe fotoliul de căpitan de echipă. Şi uite aşa, într-o formulă ideală, alături de Costi Diţă şi Mihai Bobonete sunt gata să pornesc într-un nou sezon al Academiei noastre, de fapte şi întâmplări nebănuite, Pe Bune?!”, a spus Andi Moisescu.

Andi Moisescu va prezenta o altă emisiune la Pro TV
Costi Diță, Andi Moisescu și Mihai Bobonete

Sezon nou, schimbări noi

Emisiunea se va întoarce pe micul ecran din toamnă și va veni cu câteva schimbări. Cosmin Natanticu, membru în echipa show-ului de la debut, nu va face parte din noul sezon, după participarea la „Asia Express”, de la Antena 1. Locul lui va fi luat de fostul prezentator, Mihai Bobonete. A doua echipă va fi condusă în continuare de Costi Diță.

Filmările pentru noul sezon „Pe bune?!” se vor desfășura în aceste săptămâni, emisiunea fiind anunțată în grila de toamnă a Pro TV.

Se pare că Mihai Bobonete și Andi Moisescu ar putea să devină colegi de masă și la „Românii au talent”, după plecarea lui Florin Călinescu. Pentru a clarifica zvonurile, actorul din „Las Fierbinți” a făcut primele declarații pentru playtech.ro, în exclusivitate.

„Nu am primit această informație, habar am… Nu m-a sunat nimeni de la Pro TV. Chiar nu știu despre ce e vorba. Eu sunt în concediu la mare, cu familia. Mai am câteva zile de vacanță. Apoi de luni încep filmările, apoi urmează sezonul din Las Fierbinți, a mărturisit Mihai Bobonete pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...