Anda Călin face dezvăluiri despre relaţia cu Liviu Vârciu. Cum se înţeleg cei doi, de fapt: “Sunt și discuții” (exclusiv)

Ana Anitoiu, Camelia Moldoveanu 24.06.2021, 21:54

Anda Călin a făcut dezvăluiri despre relația cu Liviu Vârciu pentru redacția Playtech-Impact. Partenera artistului a spus cum se înțeleg, de fapt, la cinci ani de când au luat decizia de a se muta pentru prima dată împreună. Bruneta a vorbit și despre ce face ca să se mențină în formă.

Anda Călin, despre relația cu Liviu Vârciu

Înainte de a o cunoaște pe Anda Călin, Liviu Vârciu avea reputația unui cuceritor. Totuși, se pare că bruneta a găsit ac de cojocul lui. S-au mutat împreună pentru prima dată în 2017, iar în prezent au doi copii. Bruneta a povestit că lucrurile merg bine între ei, deși mai există și unele discuții și în ciuda faptului că începutul relației lor a fost marcat și de o despărțire.

“Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțit patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a spus Anda Călin pentru redacția Playtech-Impact.

Anda Calin face dezvaluiri despre relatia cu Liviu Varciu. Cum se inteleg, de fapt 
Anda Calin si Liviu Varciu

Ce face iubita lui Liviu Vârciu pentru a-și păstra silueta

Deși a trecut prin două sarcini, iubita lui Liviu Vârciu are o siluetă de invidiat. Bruneta se poate lăuda cu un abdomen plat și susține că nu face nimic deosebit ca să reușească să se mențină în formă.

“Nu fac nimic special pentru a arăta așa. Faptul că alerg toată ziua după doi copilași mă face să mă mențin mereu în formă. Pot să vă zic doar că sar peste micul dejun, dar de mâncat mănânc orice”, ne-a mai spus Anda Călin, pentru Playtech-Impact.

Iubita lui Liviu Vârciu, despre intervențiile estetice și încă un copil

Anda Călin a dezvăluit dacă își dorește să apeleze la unele intervenții estetice, precum și dacă intenționează să mai facă un copil. Bruneta a spus că are în plan să își deschidă o afacere în perioada următoare, dar nu a oferit prea multe detalii, pentru că este ”superstițioasă și poate nu se mai realizează”.

“Nu vreau intervenții estetice, sunt mulțumită așa cum sunt, spre norocul meu nu trebuie să merg nici foarte des la sala pentru că am un metabolism foarte bun. Momentan, stau acasă cu copiii, am grijă de casă, de familie. Nu îmi mai doresc un alt copilaș, sunt suficienți doi, sper să ne oprim aici. Acum este și cum vrea Dumnezeu”, a spus iubita lui Liviu Vârciu.