FOTO EXCLUSIV

Iubita lui Liviu Vârciu, la munca de jos. Ce este nevoită să facă Anda Călin în văzul tuturor. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 04.06.2021, 16:18

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, formează un cuplu de mai bine de cinci ani, cei doi trecând prin numeroase despărțiri și împăcări de-a lungul timpului. Începând cu 2019, cuplul s-a mutat împreună și se bucură de prezența a doi copii, o fetiță și un băiat, mezinul familiei venind pe lume în primăvara lui 2020. Cum Liviu Vârciu este implicat în diferite proiecte în cariera sa, iubita lui este nevoită să treacă uneori la munca de jos. Reporterii impact.ro au surprins-o recent pe Anda Călin într-o ipostază neașteptată.

Ipostază inedită cu Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, la munca de jos, în public

După o viață amoroasă tumultoasă, Liviu Vârciu pare să își fi găsit liniștea în brațele Andei Călin, iubita sa. Frumoasa brunetă l-a făcut tătic de două ori, cei doi având împreună o fetiță, Anastasia, și un băiețel, Liviu Matei. Deși se bucură de o relație frumoasă, cei doi sunt extrem de discreți în privința familiei lor, încercând să se țină departe de ochii curioșilor. Totuși, proiectele în care Liviu este implicat îl fac să stea uneori mai mult timp plecat de acasă, astfel că iubita sa se vede nevoită să se ocupe de toate treburile, unele dintre ele specifice unui bărbat.

Recent, Anda a fost surprinsă de reporterii impact.ro în timp ce se afla alături de fiica sa și bunica micuței la o spălătorie din Pipera. După ce au plecat de acasă, din zona Băneasa, bruneta a condus până la un centru unde se pot curăța autoturismele pentru a spăla mașina. Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță petrecută doar cu Liviu, iubita artistului a trecut la activitățile sale obișnuite și a ales să calce pragul unei spălătorii. Totuși, imaginile au demonstrat că iubita lui Liviu Vârciu nu evită să treacă la munca de jos și astfel i-a ajutat pe angajații spălătoriei să curețe mașina.

Cum a fost surprinsă Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, la munca de jos
Liviu Vârciu și Anda Călin

Cum s-au cunoscut Liviu și iubita sa. Anda a dezvăluit detalii despre prima lor întâlnire

Relația lui Liviu Vârciu cu Anda Călin vine după o perioadă în care Cupidon părea să îl fi ocolit pe artist. Cuplul formează în prezent o familie frumoasă, cei doi fiind totuși extrem de discreți. Deși puțin cunosc povestea lor de dragoste în detaliu, Anda, iubita lui Liviu Vârciu, mărturisea cum s-a cunoscut cu artistul, în urmă cu peste cinci ani. Frumoasa brunetă a povestit că s-au văzut într-un restaurant, iar Liviu a fost cel care a făcut primul pas.

M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni, a transmis Anda Călin la InstaStory.

Din 2019, când cuplul s-a mutat împreună, aceștia au adus pe lume doi copii, o fetiță și un băiețel, în timp ce Liviu mai are dintr-o fostă relație și o altă fiică, pe Carmina, care este deja majoră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...