Anda Adam se apără după ce a fost obligată să evacueze casa din Bragadiru. „Se vrea doar reclamă pe spatele meu”

Badea Violeta 17.05.2022, 19:47

Vestea că Anda Adam a fost evacuată din locuința sa din Bragadiru a picat ca un trăznet în lumea showbizului autohton. Ce a declarat vedeta după ce a aflat decizia magistraților de pe lângă Judecătoria Cornetu. Iată cum a reacționat celebra cântăreață!

Anda Adam, reacție după ce a fost nevoită să elibereze locuința din Bragadiru

Anda Adam este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite cântărețe din țara noastră. Astăzi, 17 mai, vedeta a primit o lovitură imensă din partea magistraților de pe lângă Judecătoria Cornetu.

În urma unui proces în care solista a fost acuzată că nu și-ar fi onorat obligațiile financiare față de o terță persoană,  în al cărei imobil locuia, în prezent, instanța a luat o decizie nefavorabilă cântăreței.

Mai exact, aceasta a primit ordin să elibereze imobilul din Bragadiru. La aflarea acestei veşti triste, Anda Adam a anunțat că deja a luat legătura cu avocatul său.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar „reclamă” pe spatele numelui meu.”, a declarat Anda Adam pentru Click!.

Anda Adam
Anda Adam

Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul artistei

Mai multe explicații despre situația în care se află artista a oferit avocatul Adrian Cuculis. Se pare că celebra cântăreață ar fi ajuns să fie evacuată printr-un ordin judecătoresc după mai multe neînțelegeri cu proprietarul imobilului.

Artista intenționa să cumpere locuința și i-ar fi promis acestuia că va achita toți banii la sfârșitul anului trecut, însă termenul nu a fost respectat. De asemenea, Anda Adam ar fi încercat să obțină o micşorare importantă a sumei și de acolo a izbucnit un conflict cu proprietarul.

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezoluționat acest act și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat.” a spus avocatul la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...