EXCLUSIV

Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. Ce sumă de bani trebuie să plătească artista: „A ameninţat proprietarul” EXCLUSIV

Iancu Andreea 17.05.2022, 15:38
Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. Ce sumă de bani trebuie să plătească artista: „A ameninţat proprietarul” EXCLUSIV

Anda Adam a primit astăzi o decizie de evacuare din casa în care locuiește în Bragadiru, după ce o hotărâre executorie a fost emisă pe numele artistei. Aceasta se află într-un proces cu proprietara locuinței, după ce cântăreața s-a angajat să achite imobilul din județul Ilfov în urma semnării unui precontract de vânzare-cumpărare. Avocatul Adrian Cuculis a explicat pentru impact.ro ce urmează să se întâmple cu casa în care locuiește vedeta, după decizia instanței.

Artista Anda Adam ar urma să fie evacuată din casa din Bragadiru

Instanța din cadrul judecătoriei Cornetu a stabilit astăzi, printr-o decizie executorie, evacuarea cântăreței Anda Adam din casa pe care ar fi ocupat-o ilegal în Bragadiru. De asemenea, tribunalul în care este judecat procesul stabilește că artista are de plătit o sumă de 5.200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată către reclamantă.

Vedeta nu ar fi respectat termenul din precontractul de vânzare-cumpărare pe care l-a semnat cu proprietarul, astfel că actul a fost anulat. Anda Adam ar fi trebuit să achite casa din Bragadiru în care locuia până la finalul anului trecut. Totodată, artista ar fi încercat să obțină o reducere consistentă a sumei inițiale. Proprietarul a refuzat și a amenințat-o că se va adresa instanței. Din acea clipă Anda Adam a trecut la o serie de amenințări la adresa proprietarului. Potrivit avocatului Cuculis, care a oferit o declarație exclusivă pentru impact.ro, până la finele lunii sunt șanse mari că vedeta sa fie evacuată dacă nu va pleca e bunăvoie.

„Săptămâna viitoare cred că avem șanse mari să scoatem certificatul de grefă, adică înscrisul oficial privind soluția pronunțată de instanță și să purcedem la evacuarea celui sau celor pe care îi vom găsi în casă respectivă din orașul Bragadiru”, a precizat Adrian Cuculis pentru impact.ro.

 

Anda Adam evacuată din casa din Bragadiru
Anda Adam, evacuată din imobilul în care locuia în Bragadiru

Cum a ajuns artista să aibă probleme în instanță

Avocatul Adrian Cuculis a explicat pentru impact.ro ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul artistei. Se pare că Anda Adam ar fi ajuns să fie evacuată prin ordin judecătoresc după un scandal cu proprietarul imobilului. Artista intenționa să achiziționeze acea locuință, situată în județul Ilfov, însă nu ar fi putut să achite întreaga sumă de bani către proprietar. Pentru a compensa, cântăreața ar fi susținut că a îmbunătățit proprietatea și a refuzat ulterior să evacueze imobilul.

Totodată, Anda Adam ar fi semnat un antecontract de vânzare-cumpărare, cu promisiunea că va achita restul de bani pentru a i se transfera dreptul pe proprietate. Ulterior, actul a fost desființat pentru că nu au fost îndeplinite condițiile stipulate, însă artista a refuzat că plece din casă. Dincolo de toate acestea, Anda Adam este cunoscută pentru implicarea în afaceri imobiliare în ultimii ani, cea mai recentă investiție a vedetei fiind un club din Cluj. De altfel, artista a ales să se mute cu chirie în orașul din vestul țării pentru a se putea ocupa mai bine de noua sa afacere.

Urmăriți Impact.ro și pe