Anda Adam, răvășită de durere. ”Nu pot să cred că te-ai dus așa devreme”

Elena Avramescu 29.07.2020, 14:58
Anda Adam, răvășită de durere. ”Nu pot să cred că te-ai dus așa devreme”

Anda Adam este extrem de tristă după ce a aflat o veste care a năucit-o. Este vorba despre decesul unei persoane apropiate, care a decis să-ți încheie socotelile cu viața printr-un act de sinucidere.

Anda Adam, copleșită de durere

Cea mai bună prietenă a Roxanei Vancea și-a pus capăt zilelor, un gest neînțeles de apropiați, lăsând în urmă doar durere și suferință. Apropiații Andei Adam spun că aceasta nu înțelege de ce Elena a recurs la un asemenea gest și este în stare de șoc.

Intregul showbiz românesc este într-o stare de durere și suferință la auzul veștii că Elena s-a sinucis. Tânăra avea mulți prieteni din mediul artistic, printre care și Anda Adam, care este bulversată de ceea ce trăiește acum.

Mulți apropiați și nu numai au lăsat sute de mesaje pline de durere la auzul tristei vești, iar mai multe vedete și-au exprimat regretul prin postări pe social media, printre care chiar Roxana Vancea.

Anda Adam, răvășită de durere
Anda Adam, răvășită de durere

“A plecat dintre noi un suflet bun”

“A murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat.”

“A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber, pentru că-l blochează fomiștii care-s mereu în căutare de senzațional. Odihnește-te în pace, prietenă dragă!” a fost mesajul lăsat de Roxana Vancea pe pagina personală de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI