Anda Adam, prima reacție după zvonurile de divorț. Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia artistei

Diana Radu 08.05.2020, 18:45
Anda Adam, prima reacție după zvonurile de divorț. Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia artistei

Anda Adam a reacționat în legătură cu zvonurile despre divorțul său. Presa a remarcat că artista și soțul său Sorin au renunțat la verighete și au șters și pozele cu ei de pe rețelele de socializare, drept pentru care a presuspus că lucrurile nu mai merg bine în căsnicia lor. Iată ce spune artista despre aceste zvonuri!

Anda Adam, prima reacție după zvonurile de divorț

Artista a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de pe Pro TV acolo unde a ținut să lămurească situația în ceea ce privește căsnicia sa cu Sorin. Blondina a infirmat zvonurile și a spus că este un om asumat care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, așa că daca s-ar fi întâmplat ceva ar fi spus chiar ea pe rețelele de socializare. Anda a mai dat de înțeles că ar fi vorba doar despre o ceartă.

anda adam, reactie, casnicie, divor, zvonuri
Anda Adam împreună cu Sorin și cu fetița lor

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.red. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a declarat artista, potrivit Viva.

După relația eșuată cu Victor Slav, Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin. La numai câteva luni de la relație, Sorin Andrei Nicolescu, care este cu cinci ani mai tânăr decât Anda Adam, a cerut-o în căsătorie pe artistă, iar în luna iunie a anului 2015 a avut loc nunta. Cei doi au împreună au fetiță pe nume Evelin, pe care o iubesc enorm și pentru care ar face orice. Mai mult ea și soțul ei declarau la un moment dat că și-ar dori să-i facă și un frățior lui Evelin.

Urmăriți Impact.ro și pe