Anda Adam, cadou surpriză de 1 martie: o mașină de lux! Cum au reacționat fanii

Alexandra Chivu 02.03.2020, 13:04
Anda Adam, cadou surpriză de 1 martie: o mașină de lux! Cum au reacționat fanii

Anda Adam și-a început cariera în 1999, după ce a colaborat cu trupa rap R.A.C.L.A. De atâția ani în lumina reflectoarelor, beneficiile, evident, sunt și ele multiple. Pe lângă faimă, cântăreața își poate permite să aibă momente în care aroganța să îi fie ”motor”. De exemplu, de 1 Martie, artista și-a achiziționat o mașină de lux, cu care va face furori în trafic. Cum au reacționat fanii când au văzut bijuteria pe patru roți?

Anda Adam, cadou surpriză de 1 martie: o mașină de lux

Ani de carieră în spate, o viață pe drumuri, nopți pierdute, dar și beneficii peste beneficii, căci la pachet cu aceste sacrificii vin și câteva momente de aroganță pe care artista și se poate permite. De Mărțișor, Anda Adam și-a cumpărat o mașină decapotabilă de ultimă generație, pentru care a scos din buzunar o avere. Este vorba despre un BMW I8 Hybrid.

Entuziasmată de achiziție, vedeta s-a pozat stând pe mașină. În descrierea imaginii, aceasta a notat: „Noua mea jucărie”. De asemenea, fanii s-au declarat și ei încântați de cadoul interpretei, afirmând că bolidul i se potrivește, toți complimentându-i noua achiziție.

„Spor la joacă. Ți se potrivește, Anda!”

„Ai spus într-un interviu că în 2020 îți vei face un cadou. Eram sigură că de o mașină este vorba / Ți se potrivește, Anda! Spor la joacă / Să o folosești cu plăcere, foarte frumoasă / Frumoasă jucărieeeee. ❤️”, ai scris admiratorii Andei.

Anda Adam, cadou surpriză de 1 martie: o mașină de lux! Cum au reacționat fanii
Anda Adam și noua sa super-bijuterie pe patru roți 

Anda Adam a avut o relație de lungă durată cu fostul prezentator TV Victor Slav. Cel din urmă are o fetiță, pe Sofia Natalia, împreună cu Bianca Drăgușanu. În iunie 2015, Anda a decis să se așeze la casa ei și i-a spus ”da” lui Sorin Andrei. În luna noiembrie a aceluiași an a venit pe lume si fiica lor, Evelin.

Urmăriți Impact.ro și pe