Anda Adam, după ce a fost acuzată că îşi foloseşte fetiţa pentru a influenţa votul juriului de la “Bravo, ai stil”. “Îmi tremurau genunchii”

Badea Violeta, Ana Ionescu 21.09.2021, 12:41
Anda Adam, după ce a fost acuzată că îşi foloseşte fetiţa pentru a influenţa votul juriului de la “Bravo, ai stil”. “Îmi tremurau genunchii”

Supriză de proporții pentru fanii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Anda Adam a defilat alături de fetița ei, iar cântăreața a fost extrem de emoționată și a trăit clipe magice. Unii s-au bucurat de moment și au rămas impresionați de show-ul oferit de cele două, în timp ce alţii au acuzat-o că s-a folosit de micuță pentru a influenţa votul juriului. Iată replica artistei.

Ce spune Anda Adam despre acuzațiile care i se aduc

Anda Adam a oferit un moment de zile mari în gala de sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pentru prima oară, fetița artistei, a venit în platoul emisiunii alături de mama ei.

Cele două s-au îmbrăcat aproape identic și au defilat în fața juraților, dar și a celorlalte concurente din platou. Cântăreața a trăit un moment emoționant, iar prestația micuței Evelyn a fost una de excepție, însă nu toată lumea s-a bucurat de prezența copilului în platou.

O rivală a acuzat-o pe artistă că îşi foloseşte fetiţa pentru a influenţa votul juriului de la “Bravo, ai stil”. Anda Adam nu s-a mai putut abține și a reacționat la adresa contestatarei sale. Vedeta a publicat un mesaj pe o rețea de socializare prin care și-a explicat decizia de a defila alături de fetița ei.

„Am avut super emoții, îmi tremurau genunchii, ba de ținută, ba de @evelininsta , ba de juriu, ba de piesă și în plus în ziua filmării mă încerca o mega răceală și răgușisem grav de la atâta tuse și usturime în gât, încât era tot ce îmi doream să mi se întâmple la gală.

Nu mereu se aliniază astrele se pare, dar mergem departe nu? Cât despre @evelininsta pot sa spun doar că ea își dorea f mult să vină cu mine la emisiune și e cam artistă de mică!

Cântă non stop, își face de la 5 ani tik-tok-uri singură și m-am bucurat enorm de tare să o am cu mine pe scenă în premiera la un moment artistic! Nicidecum să folosesc copilul pt a influența în vreun fel, ferească sfântu’!”, a scris Anda Adam pe pagina ei de Facebook.

Anda Adam si Evelyn
Anda Adam si Evelyn

Emoții uriașe pentru Anda Adam

Pentru momentul din gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a pregătit piesa „It’s my life”. Artista a apărut în platoul alături de micuța Evelyn. Fetița a defilat alături de o mini chitară, iar prestația lor i-a impresionat pe jurați.

La finalul melodiei, Evelyn a început să plângă, fiindcă s-a înțepat în chitară, dar Ilinca Vandici a reușit să o liniștească pe micuță. Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a criticat momentul Andei Adam. Concurenta a acuzat-o că s-a folosit de copil pentru a-i sensibiliza pe jurați.

Urmăriți Impact.ro și pe