Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Radu Vâlcan. A ales o carieră în spatele camerelor de filmat, dar ar putea fi cu ușurință ispită la Insula Iubirii. Foto

Redacția IMPACT 25.02.2020, 17:21
Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Radu Vâlcan. A ales o carieră în spatele camerelor de filmat, dar ar putea fi cu ușurință ispită la Insula Iubirii. Foto

Radu Vâlcan este cunoscut de toată lumea, însă puțini știu că acesta are un frate care ar putea fi cu ușurință ispită la Insula Iubirii. Cristian, a preferat să rămână în spatele camerelor de filmat, însă face senzație pe internet, fiind lăudat și susținut chiar și de către cumnata sa, Adela Popescu.

Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Radu Vâlcan

Soțul Adelei Popescu are un frate pe nume Cristian, cu care nu se afișează prea des în mass-media, deoarece acesta preferă postura din spatele camerelor de luat vedere. Însă, în ciuda acestei diferențe, dar și a vârstei, Radu fiind cu zece ani mai mare, cei doi se înțeleg extraordinar de bine. Și de asemenea, se pare că Cristian îi calcă pe urme fratelui său la capitolul înfățișare fizică. Iată cum arată fratele lui Radu Vâlcan!

radu valcan, fratele lui radu valcan, cristian
Cu ce se ocupă și cum arată fratele lui Radu Vâlcan. Sursă foto: Spynews

Cristian, în vârstă de 32 de ani, arată ca un actor de Hollywood, însă în viața de zi cu zi este editor de imagine în cadrul unei case de producție. Așadar, acesta și-a ales o meserie cu totul diferită de cea a fratelui său. Iar pentru că nu seamănă cu Radu la acest capitol, Cristian preferă să rămână în umbra acestuia.

Despre Cristian nu se știe dacă este într-o relație sau nu, dar despre Radu toată lumea știe că formează un cuplu de ani buni cu frumoasa prezentatoare de la ”Vorbește Lumea”, Adelea Popescu. Cei doi au devenit pentru prima oară părinți acum trei ani și jumătate, atunci când a venit pe lume, Alexandru. Apoi, aceștia au decis să-i ofere un frățior și astfel acum un an s-a născut Andrei, cel de-al doilea copil al cuplului, pe care părinții l-au protejat de lumina reflectoarelor. Despre secretul mariajului de lungă durată, Adela a dezvăluit că cel mai important lucru este că nu au secrete unul față de celălalt.

„Se poate spune că îi controlez mai tot timpul telefonul, dar noi suntem foarte transparenți unul cu celălalt. Îmi spune: «Vezi că am primit un e-mail, uită-te și tu, ce răspundem?» Nu avem parole la telefon, avem parole, dar le știm, sunt pentru ceilalți, nu pentru noi doi.

Suntem foarte transparenți și nu găsesc în clipa aceasta motive de gelozie. Sigur că lunile în care el pleacă în Thailanda  sunt destul de grele, evident că acolo e o atmosferă, sunt tot felul de oameni, dar încerc să nu mă gândesc (râde) la ce ar putea să îmi facă rău”, a declarat Adela pentru Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe