Legătura nebănuită dintre Andreea Marin și un centru medical pentru tratarea nevoiașilor. Vedeta încasează lunar mii de euro

Redacția IMPACT 14.05.2020, 12:56
Legătura nebănuită dintre Andreea Marin și un centru medical pentru tratarea nevoiașilor. Vedeta încasează lunar mii de euro

Andreea Marin a devenit vizibilă în spațiul public, în ultimii ani, pentru mai multe acțiuni de caritate în care a fost implicată. Nimeni nu s-ar fi gândit, însă, că vedeta încasează niște sume considerabile de bani, din aceste activități.

Update, 14 mai, ora 13:00– Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andreea Marin oferă o primă reacție la materialul apărut ieri, în ziarul Libertatea.

„Complexul Multifuncțional Caraiman NU este un centru pentru oameni nevoiași, ci oferă gratuități locuitorilor sectorului 1 al Capitalei, indiferent dacă au venituri mici sau mari, fără a se face discriminare în acest sens, este un avantaj al oamenilor care plătesc taxe reinvestite în sănătatea lor și v-am explicat în mailul meu acest lucru. Este un concept care există și peste hotare și care ajută enorm comunitatea – servicii medicale și aparatură performanță la dispoziția oamenilor, gratuit.

Autoritatea locală poate decide sau nu acest lucru, asta înseamnă un consiliu local care conține oameni din diverse partide politice, care cad de acord că această este o prioritate pentru populație, asta s-a întâmplat în acest caz. Un aspect extrem de important pentru mine, o persoană cu o traiectorie asumată de atâția ani că fiind apolitică, și chiar în conferință de presă la care reprezentanții ziarului dvs au fost prezenți la Centrul Caraiman am menționat, cu riscul de a supără poate, în față camerelor, că eu nu fac politică și nu mă interesează ce culoare politică are un primar, ci mă interesează că el să fie >, să facă ce are de făcut pe poziția pe care se află, alături de cei din echipa să”, a scris vedeta.

Câți bani primește Andreea Marin, pentru „activități caritabile”

Printre cazurile umanitare care i-au stârnit atenția Andreei Marin se numără și cele ale vârstnicilor nevoiași, care sunt tratați gratuit la Complexul Multifuncțional Caraiman. Acest centru medical a fost contruit în 2008 și se află în subordinea Primăriei Sectorului 1, din Capitală, condusă de primarul Dan Tudorache. Pentru ca acest complex să funcționeze, sunt pompați lunar bani de la bugetul local, sumele fiind aprobate în Consiliul Local Sector 1, pe baza propunerilor făcute de conducerea instituției, potrivit Libertatea.

Andreea Marin, fotografie postată pe pagina sa de Facebook, la Complexul Multifuncțional Caraiman.
Andreea Marin, fotografie postată pe pagina sa de Facebook, la Complexul Multifuncțional Caraiman.

Din vara anului 2019, Andreea Marin s-a asociat în mod vizibil cu acest centru umanitar. Vedeta a fost prezentatoarea mai multor evenimente desfășurate la acest centru și a publicat de mai multe ori pe rețelele sociale personale fotografii și informații despre acest complex. Motivul? Andreea Marin este plătită de reprezentanții Complexul Multifuncțional Caraiman pentru serviciile prestate, deși vedeta nu a anunțat niciodată public acest lucru. La mijloc este vorba despre două contracte.

În total, una din firmele deținute de Andreea Marin a primit aproximativ 300.000 de lei, adică echivalentul a 63.000 de euro, prin atribuire directă, pentru diverse servicii de promovare. Interesant este însă, faptul că Andreea Marin susține că a aflat întâmplător de acest centru.

„Deci, sunt niște lucruri extraordinare care se întâmplă acolo și acest centru, în care am ajuns efectiv întâmplător – crede-mă, am auzit de el întâmplător -, arată impecabil, ca un spital privat și oamenii nu știut despre această mină de aur și de posibilitatea de a obține toate serviciile medicale gratuit, până și dentistul!”, a declarat fosta Zână a Suprizelor într-un interviu din trecut.

Mai mult, Andreea Marin apare și într-un clip de promovare al centrului, postat pe YouTube.

 

Urmăriți Impact.ro și pe