Anca Țurcașiu, apariție de senzație pe plajă! Cum a fost surprinsă artista, la 2 luni de când a anunțat divorțul de Cristian Georgescu

Stan Filon 03.09.2020, 11:54

Anca Țurcașiu a întors toate privirile pe litoral, unde s-a relaxat alături de mai mulți prieteni de-ai săi. Vedeta arată foarte bine și se pare că a trecut peste divorțul dureros. S-a despărțit de bărbatul alături de care a trăit în ultimii 22 de ani.

Anca Țurcașiu a făcut senzație la malul mării, în costum de baie

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au decis să meargă pe drumuri separate, iar vedeta s-a refugiat pe litoral, unde a stat aproape toată vara. A avut și concerte în aer liber și s-a bucurat și de razele de soare, dar și de apa caldă a mării. La fel a făcut recent, când a ieșit la plajă, împreună cu mai mulți prieteni.

Vedeta dă dovadă de un tonus de invidiat. În plus, silueta sa pare una demnă de o adolescentă, nu de o femeie de 50 de ani. Bărbații au privit-o foarte atent, mai ales că Anca Țurcașiu a decis să poarte la plajă un costum de baie din două piese, care i-a pus în valoare formele, potrivit cancan.ro.

Anca Țurcașiu a făcut senzație la malul mării, în costum de baie
Anca Țurcașiu a făcut senzație la malul mării, în costum de baie

Vedeta a trecut cu bine peste divorț

Dar cum se păstrează Anca Țurcașiu atât de bine la 50 de ani? Ei bine, vedeta a făcut mărturisiri despre dieta pe care a adoptată în urmă cu mai bine de 30 de ani.

“Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă. E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, declara Anca Țurcașiu în luna decembrie a anului trecut.

După 22 de ani de mariaj cu medicul Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea și a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia a anunțat despărțirea de soțul ei.

Anunțul trist a fost făcut pe Facebook

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...