Ce a declarat Anca Țurcașiu despre Ion Țiriac. Lui Măruţă nu i-a venit să creadă

Cristian Cojocaru, Radu Oprișan 24.04.2021, 21:06
Ce a declarat Anca Țurcașiu despre Ion Țiriac. Lui Măruţă nu i-a venit să creadă

Invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”, cântăreața Anca Țurcașiu a vorbit despre faptul că este microbistă, însă nu a uitat să îl menționeze pe Ion Țiriac. Înainte de a trece la proba sosurilor, solista a reușit să îl șocheze pe moment pe Măruță cu detaliul vizibil de la degetul acesteia.

Anca Țurcașiu  a vorbit despre Ion Țiriac

Anca Țurcașiu a participat în cadrul emisiunii de la Pro TV la proba sosurilor iuți. Cu câteva momente înainte de a trece la această probă, Cătălin Măruță a reușit să remarce pe degetul cântăreței un inel solitar. Șocat, Măruță nu a ezitat să o întrebe:

”- Te-ai măritat? Văd un inel aici la tine, pe deget.

– Nu, este un inel pe care îl am de foartă multă vreme, cumpărat de mine pentru mine. Seamănă a inel de logodnă.”, a fost răspunsul Ancăi Țurcașiu pentru Cătălin.

După ce proba sosurilor iuți a început, Anca a răspuns primei întrebări, fiind foarte fermă în răspunsurile sale cu privire la numele celebre din showbiz-ul românesc. Fără a sta prea mult pe gânduri, Anca Țurcașiu a răspuns întrebării lui Cătălin: ”Spune numele a 3 vedete care crezi că nu au ce căuta în showbizul românesc!”. Răspunsul acesteia a fost unul surprinzător, afirmând: ”Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu și o vedetă din trecut”.

Anca Turcasiu a decis ca infruntarea sosurilor iuti este o decizie mai buna decat sa arate una dintre intrebari
Anca Turcasiu a decis ca infruntarea sosurilor iuti este o decizie mai buna decat sa arate una dintre intrebari

Nume grele amintite de artistă

În momentul în care a fost pusă în fața celei de-a doua întrebări, Anca Țurcașiu a decis că înfruntarea sosurilor iuți este o decizie mai bună decât să arate întrebarea. Totuși, aceasta nu s-a sfiit să amintească nume grele din fotbal dar și din cultură. Chiar dacă a refuzat să arate întrebarea, răspunsul acesteia conținea: Gică Hagi, regele fotbalului din România.

După aceea, cântăreața a mai adăugat un alt nume pe acea foaie scriind Ilie Dumitrescu, pe locul trei, clasându-l pe Ion Caramitru. Deși solista nu a dezvăluit ce întrebare se afla scrisă pe foaie, este deductibil faptul că întrebarea era una care atârna mult.

”Asta e, o să mănânc buleta. A mâncat cineva vreodata această hârtie (n.r. pe care sunt puse întrebările)?”, a spus Anca Țurcașiu, după ce a dat acele nume.

Cătălin Măruță a rămas mut de uimire după ce la o altă întrebare, Anca Țurcașiu a răspuns Ion Țiriac. Și de această dată, vedeta a preferat să nu dezvăluie întrebarea, rupând foaia și alegând sosul iute. La finalul probei, cântăreața a insistat să îi adreseze moderatorului la rândul ei, o întrebare:

”-Jur ca am ametit la propriu. Ti se pare că am fost curajoasă?”, a întrebat Anca Țurcașiu,

-Da, mi-am dat seama ca ești și microbistă”, i-a răspuns Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe