Anca Serea, scoasă de la prezentare la Prima TV. Care este motivul, șefii n-au mai stat la discuții

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 05.02.2022, 12:02
Anca Serea, scoasă de la prezentare la Prima TV. Care este motivul, șefii n-au mai stat la discuții

Anca Serea s-a remarcat în ultimii ani drept cea mai devotată mămică, având o familie superbă și numeroasă alături de Adi Sînă, soțul său. Totuși, vedeta și-a reluat treptat cariera, fiind până de curând prezentatoarea știrilor din sport din cadrul jurnalului Focus 18, în weekend. Șefii de la Prima TV ar fi decis însă să o scoată pe Anca Serea de la pupitru Prima TV.

Motivul pentru care Anca Serea nu mai apare la știrile de la Prima TV

Prezentatoarea Anca Serea era o prezență apreciată în cadrul știrilor din sport de la Prima TV. Buletinul sportiv de la Focus 18, de sâmbătă și duminică o avea drept gazdă pe celebra mămică. Din păcate, soția lui Adrian Sînă nu va mai face parte din echipa știrilor, aceasta urmând să fie inclusă într-un proiect nou, din cadrul trustului.

Anca Serea nu va mai fi urmărită la pupitrul știrilor sportive de la Focus 18 pentru că, potrivit paginademedia.ro, această colaborare s-a încheiat. Prezentatoarea TV a primit însă o altă propunere din partea șefilor săi, în cadrul trustului. Vedeta ar urma să prezinte emisiunea „Supernanny”, dacă va accepta să facă parte din noul proiect. Deocamdată, Anca Serea a fost înlocuită de Maria Iordănescu și Marina Nițoiu, cele două prezentatoare care au preluat jurnalele de sport din weekend.

Motivul pentru care Anca Serea a fost scoasă de la prezentare la Prima TV
Prezentatoarea nu va mai fi gazda știrilor sportive de la Focus 18

Vedeta nu a oferit deocamdată un răspuns

Contactată de către sursa citată, Anca Serea nu a precizat dacă a acceptat această propunere de a modera emisiunea „Supernanny” la Prima TV. Totuși, cariera sa din televiziune este una apreciată de vedetă, care mărturisea că se bucură de experiența de la pupitrul știrilor sportive.

„Mă bucur că am șansa de a lucra într-un domeniu care mi-a plăcut dintotdeauna. Am simțit că mă aflu în locul potrivit, încă de la primele probe. În plus, sunt fascinată de tot ce ține de munca în redacție, nu doar de pupitrul știrilor și îmi doresc foarte mult ca telespectatorii să prefere Focus Sport”, mărturisea Anca Serea la debutul său ca gazdă a știrilor din sport la Prima TV.

Anca Serea activează de ani buni în televiziune

Anca Serea devenea gazda știrilor sportive ale postului Prima TV în urmă cu un an de zile. De-a lungul timpului, vedeta a colaborat cu numeroase televiziuni, adunând o experiență notabilă fie ca moderator ori prezentator al diferitelor rubrici. În perioada 2018 – 2020, soția lui Adi Sînă a activat în cadrul postului Pro TV, unde a fost concurentă la emisiunea „Uite cine dansează” şi apoi invitat permanent în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Anterior, vedeta a petrecut o perioadă de timp la Kanal D, unde se ocupa de o rubrică din cadrul emisiunii Teo Show. Însă colaborarea actuală cu Prima TV nu se află la prima mână. Anca Serea a prezentat timp de trei ani știrile sportive la postul unde activează și în prezent. Începuturile sale în televiziune au fost însă remarcate la Naţional TV, în anii 2000. Pe atunci, Anca Serea era colegă cu matinalii Antenei 1, Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...