Anca Serea, obligată să muncească din cauza datoriilor. Unde s-a angajat soția lui Adi Sînă

Cristian Cojocaru 07.12.2020, 14:21
Anca Serea, obligată să muncească din cauza datoriilor. Unde s-a angajat soția lui Adi Sînă

Anca Serea e obligată să muncească acum, din cauza datoriilor. Probleme financiare din acest ultim an nu le-au sărit nici pe vedete. Așadar, bugetul redus se regăsește și în sânul familiei Sînă, iar Anca nu mai poate doar să stea acasă și să aibă grijă de copiii familiei. Vedeta trebuie să contribuie la bugetul casei, mai ales că în acest moment concertele sunt suspendate, iar Adi Sînă nu mai câștigă banii pe care îi făcea înainte de această situație neobișnuită.

Anca Serea, obligată să muncească pentru a-și plăti datoriile

La fel ca majoritatea oamenilor în această perioadă a pandemiei, și familia Sînă întâmpină probleme financiare. Se face că, Anca Serea este obligată să muncească pentru a-și achita datoriile. Școlile private ale copiilor dar și cele două procese pierdute, le-au subțiat buzunarele acestora. Trei dintre cei șase copii studiază la o școală privată, iar Anca și Adi au fost înștiințați de restanța acumulată. La taxa de școlarizare se mai adaugă și dobânda aferentă, potrivit contractului încheiat cu instituția.

Datoriile nu sunt unele mici astfel că datoria anterioară era de 2.136 de euro. Aceasta a crescut la 3.642 de euro iar în urma sentinței executorii, vedeta a avut 10 zile la dispoziție să atace decizia magistraților. Pentru că o problemă nu vine niciodată singură, o bancă din România a obținut o executare silită împotriva acesteia dar și împotriva unei societății administrate de Sînă. Aceștia vor să recupereze o sumă restantă de 16.776 de lei, sumă rămasă dintr-un credit din 2016.

„Se deschid noi capitole în viața noastră. Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la grădi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copiul, dar a cinci copii… Asta înseamnă foarte mari eforturi. Copiii merg la școli private, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au niște reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat”, a comentat Anca Serea, potrivit playtech.ro .

Trei dintre cei șase copii studiază la o școală privată, iar Anca și Adi au fost înștiințați de restanța acumulată
Trei dintre cei șase copii studiază la o școală privată, iar Anca și Adi au fost înștiințați de restanța acumulată

Noul job al Ancăi Serea

Deși în ultimii ani, Anca Serea s-a preocupat foarte mult de copii, aceasta revine la meseria sa. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și au împreună patru copii. Știrista mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, cu omul de afaceri Filip Poplingher care s-a stins din viață din cauza leucemiei. Aceasta s-a decis să revină pe micul ecran din mai multe considerente, atât financiare cât și personale. Anca Serea va prezenta știrile sportive de la Prima TV împreună cu Florin Căruceru, în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18.

„Începând cu 11 decembrie, ne vedem la știrile din sport. Cu mare bucurie și emoții, din nou la Prima TV. M-am întors la știri în primul rând datorită oamenilor. De Prima TV mă leagă amintiri de neprețuit și de neuitat! Vă mulțumesc dragi colegi. Din 7 decembrie ne vedem într-o nouă formulă, dintr-un nou studio și în format hd. Împreună cu Florin Căruceru voi prezenta știrile sportive la Prima TV. Toate noutățile din domeniu vor fi relatate dintr-un unghi obiectiv, focusat pe eroii sportivi ai zilei, ultimele rezultate, noutățile despre sportivii români. Toate competițiile de amploare vor fi prezentate în fiecare zi în cel mai important jurnal de la Prima TV. Astfel, telespectatorii vor afla cele mai noi știri din fotbal, handbal, tenis, formula 1, baschet și nu numai”, a scris Anca Serea în mediul online, potrivit unica.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe