EXCLUSIV

Anca Pandrea șochează din nou. Obiceiul pe care îl are după moartea lui Iurie Darie. Pe mulți i-ar îngrozi

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 08.05.2021, 14:36

Actorii Anca Pandrea și Iurie Darie au trăit o frumoasă poveste de dragoste, vreme de 26 de ani, până în 2012, când Iura a părăsit această lume, în urma unui atac cerebral. Anca susține că nu se va împăca niciodată cu gândul dureroasei despărțiri și că își alină suferința și dorul de omul iubit cu lucrurile și pozele lui.

Ea ne-a povestit, pentru impact.ro, despre bărbatul pe care îl venerează și dincolo de moarte și despre care continuă să vorbească la timpul prezent: ”Sufletul lui a rămas cu mine, în casă”.

”Toate lucrurile lui Iura și mobila din casă mă încarcă energetic”

Actrița Anca Pandrea nu a dorit să facă schimbări în căsuța din centrul Bucureștiului, în care a trăit, vreme de 26 de ani, cu Iura al ei, așa că a păstrat tot mobilierul, inclusiv patul lor din dormitor, în care Iurie Darie s-a stins din viață.

“Nici vorbă să vând mobila pe care o am cu Iura. Toate lucrurile lui, și mobila din casă mă încarcă energetic, nu are sens acest lucru, nu îl voi face niciodată. Totodată, de Sărbători, de Paște și de Crăciun, mai dau pomană din lucrurile lui, din hainele pe care le purta. L-am visat pe Iura, cu o săptămână înainte de Paște, de trei ori mi-a apărut în vis. Era bine, era vesel, râdea. M-am bucurat tare mult”.

Anca Pandrea ne-a mai mărturisit, pentru impact.ro: “L-am simțit alături de mine pe Iura, spiritual, am stat de vorbă cu el, i-am zis of-urile. De Paște, am fost doar eu cu Iura. Însă, chiar și așa, am gătit puțin, am făcut friptură de miel, ciorbă de miel și am cumpărat cozonac și drob și gata Sărbătorile! Am avut un Paște liniștit, plus că în perioada asta, cu COVID-19, nu am primit mai pe nimeni în casă, doar două prietene, atât, nimic mai mult. Nici nu m-am vaccinat până în momentul de față pentru că nu am avut chemare pentru lucrul ăsta, dar o voi face în viitorul apropiat”.

Anca Pandrea continua sa fie extrem de indurerata dupa pierderea lui Iurie Darie
Anca Pandrea continua sa fie extrem de indurerata dupa pierderea lui Iurie Darie

” Nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura. Sufletul lui a rămas cu mine, în casă”

Celebra actriță de telenovele ne mai povestise, în urmă cu câteva luni, pentru Playtech.ro, și despre cumplita despărțire de Iura.

“Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete-pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea.

Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine, în casă, unde mă veghează”, povestea Anca Pandrea.