EXCLUSIV

Anca Pandrea a aflat cauza leșinurilor dese, pe stradă și în casă. Actriţa, după numeroase investigaţii: „După atâţia ani, ştiu” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 25.03.2022, 19:15
Anca Pandrea a aflat cauza leșinurilor dese, pe stradă și în casă. Actriţa, după numeroase investigaţii: „După atâţia ani, ştiu” EXCLUSIV

Anca Pandrea trece din nou prin momente grele. Actrița și-a rupt mâna și o are imobilizată în orteză, după ce a leșinat în casă. După ani de zile, aceasta a aflat că principala cauză a leșinurilor sale o constituie faptul că ea nu mănâncă sărat, dat fiind că are și alte afecțiuni, cum ar fi insufieciența pulmonară și cea cardiacă.

Anca Pandrea a aflat cauza leșinurilor dese

Problemele de sănătate nu-i dau pace Ancăi Pandrea. Actrița a avut Covid la finele lui 2021, suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, mai veche, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită. Actrița a leșinat de mai multe ori, în casă și chiar pe stradă, în timp ce se afla în vacanță, la Brașov, și era sub tratamet medical, iar în prezent are mâna în ghips, după ce i s-a făcut rău și a căzut pe hol. După ani de zile în care nu a știut care-i motivul acestor leșinuri, actrița a aflat că totul are legătură cu alimentația sa, dat fiind faptul că nu mănâncă sărat.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investgațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că tebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

Anca Pandrea a aflat cauza lesinurilor dese
Anca Pandrea a aflat cauza lesinurilor dese

Ce actor cunoscut are grijă de ea

De când a aflat că trebuie să mănânce sărat, Anca Pandrea ascultă sfatul medicului, iar cel care o ajută și i-a fost alături și la spital este actorul Victor Ila. „Tot încerc să mănânc, Victor Ila îmi cumpără brânză, mi-a luat un pui, trece pe la mine când are pauză la facultate. El e  lector la Facultatea de Construcții unde predă franceza. Suntem prieteni foarte buni”, a completat aceasta.

Actrița ne-a povestit și ce s-a întâmplat de când a leșinat în casă și care e acum starea sănătății sale.„Am stins lumina în bucătărie și în curte iar pe hol, când să pun mâna pe clanță, m-am trezit jos. M -am tras până la pat. Nu puteam mișca mâna stângă, am început să dau telefoane. Era ora 22.00, mi-a răspuns Dana, o prietenă, am chemat-o, m-a îmbrăcat și ne-am dus la Spitalul de Urgență Floreasca. Am osul fracturat puțin mai jos de umăr, sunt cu orteză. Am avut mare noroc că Dumnezeu mi-a trimis un rezident să mă vadă, doctorul Boloș, căruia vreau să-i mulțumesc. Am fost la radiografie, la camera de triaj a venit și Victor. În nici zece minute, era și el la Urgențe. Apoi am căutat până la 3 noaptea o farmacie non-stop care să și aibă medicamentul prescris. Am la orteză vreo 20 de arici, ne chinuim, nu-i nimeresc să-i deschid să-mi dau cu cremă. Luni trebuie să merg iar la radiografie, să văd dacă osul s-a sudat bine”, ne-a mai spus fosta actriță.

Urmăriți Impact.ro și pe