EXCLUSIV

Anca Pandrea, țintuită din nou la pat din cauza problemelor de sănătate. De ce se teme cel mai mult. ”Pensia nu-mi ajunge”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 18.01.2022, 20:30
Anca Pandrea, țintuită din nou la pat din cauza problemelor de sănătate. De ce se teme cel mai mult. ”Pensia nu-mi ajunge”. EXCLUSIV

Actrița are din nou probleme de sănătate, după ce a făcut Covid la finele anului trecut. Pe lângă acestea, Anca Pandrea își face griji și de cât îi vor veni facturile la gaze și lumină, dat fiind faptul că are centrală proprie și o pensie nu chiar mare, care nu i-ar putea acoperi cheltuielile cu utilitățile, în cazul în care acestea se vor dubla.

Anca Pandrea se teme de noile scumpiri

Problemele de sănătate nu-i dau pace nici la acest început de an Ancăi Pandrea. Actrița a avut Covid la finele lui 2021, suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, mai veche, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită. Actrița a leșinat de mai multe ori, în casă și chiar pe stradă, în timp ce se afla în vacanță, la Brașov, și era sub tratamet medical, iar în prezent este țintuită la pat. „Abia îmi revenisem, iar acum sunt din nou la pat. Nu prea am fost cuminte, am ieșit cam dezbrăcată prin curte și bucătărie, și am răcit din nou. Am frisoane, transpir, nu mă simt bine deloc”, a declarat actrița pentru Impact.ro.

Ca și când nu i-ar fi suficiente problemele de sănătate cu care se confruntă, Anca Pandrea se teme și de noile scumpiri care au afectat populația. Aceasta spune că dacă-i vor veni facturi prea mari la lumină și gaze, pensia nu-i va permite să le achite, așa cum de altfel se întâmplă cu foarte mulți pensionari, în prezent. “Am centrală proprie. Mi-e teamă de cât vor veni lumina, gazele… Pensia nu-mi va ajunge să le plătesc”, ne-a mai spus aceasta.

Cine primește drepturile de autor pentru Iurie Darie

Deși a trăit mai bine de 20 de ani lângă Iurie Darie, Anca Pandrea nu s-a ales cu nimic după decesul actorului. Cei doi nu erau căsătoriți și locuiau în casa moștenită de actriță de la bunica sa. Astfel că singurul care ar fi putut primi drepturile de autor de pe urma lui Iura ar fi fost Ducu Darie. Acesta a murit și el la șapte ani după tatăl său, iar în prezent singurul moștenitor al acestuia este nepotul actorului, mai precis fiul lui Ducu Darie. “Drepturile de autor ajung acum la nepotul lui, fiul lui Ducu. Eu nu am cerut nimic, nu am făcut niciun demers în acest sens”, a adăugat Anca Pandrea.

Recent, Anca Pandrea a primit de la o bună prietenă de-ale sale o fotografie a unui tablou în care aceasta apare cu Iurie Darie. Actrița avea să afle că acesta este expus la Teatrul Național, în cadrul expoziției ce are loc în această perioadă și este realizat de un alt actor, al cărui nume încă nu-l știe. „După ce mă fac bine, merg să-l cumpăr. Îmi doresc să aflu și cine este autorul, tabloul a ieșit foarte bine”, ne-a mai spus actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe