Anca Dumitra, dezvăluiri despre iubiții ei. Cum a fost surprinsă în trecut „Gianina din Las Fierbinți”

Andra Daoud 14.02.2022, 20:11

Anca Dumitra, pe care publicul o știe datorită rolului Gianinei din Las Fierbinți, este complet diferită în realitate față de personajul pe care îl interpretează. Actrița este foarte discretă în viața personală și preferă să își țină relațiile departe de ochii publicului. Anca Dumitra a vorbit, la un moment dat, despre căsătorie și familie și a spus cum își imaginează că va arăta viața ei în viitor.

Anca Dumitra, dezvăluiri despre iubiții ei

În serial are mai mulți iubiți în paralel, Giani și Robi fiind doar doi dintre ei, însă în realitate este cât se poate de discretă. Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, a preferat întotdeauna să fie discretă în ceea ce privește viața personală și nu s-a afișat ostentativ cu niciun iubit.

Simpatica actriță a fost surprinsă, de-a lungul timpului, în compania unui bărbat care nu este persoană publică și despre care a refuzat să dea prea multe detalii, la vremea respectivă. A vorbit însă despre faptul că își dorește o familie în viitor și știe foarte bine ce calități ar trebui să aibă viitorul ei soț.

Nu am un inventar al calităților pe care ar trebui să le aibă sau nu un bărbat. Da, știu ce vreau, ce-mi doresc. Cu siguranță înțelepciunea și umorul sunt date importante care mi-aș dori să se regăsească.”, spunea Anca Dumitra, la un moment dat, într-un interviu acordat revistei Viva!

Cât despre copii, actrița a spus că își dorește o familie numeroară, pentru că, la rândul său, provine dintr-o astfel de familie. Dacă în urmă cu câțiva ani susținea că își dorește cinci copii, pe măsură ce a trecut timpul, Anca Dumitra a revenit asupra ideii și a spus că:

Mă încântă ideea unei familii numeroase și pentru că eu provin dintr-o familie mare. Dar pentru că anii au trecut, nu știu dacă o să fie chiar cinci, trecerea timpului nu iartă pe nimeni.”, a mai spus actrița pentru aceeași sursă.

Anca Dumitra, dezvăluiri despre iubiții ei. Cum a fost surprinsă în trecut „Gianina din Las Fierbinți”
Anca Dumitra, alături de unul dintre bărbații cu care a avut o relație

„Am avut numai relații de lungă durată”

Anca Dumitra nu este adepta aventurilor, după cum ea însăși a declarat. Dacă Gianina din Las Fierbinți are mulți pretendenți în sat, Anca a avut câteva relații serioase până în prezent și nu exclude ideea de a se căsători. Cu toate acestea, recunoaște că nu s-a visat niciodată în rochie de mireasă, cum fac multe fetițe, dimpotrivă, avea cu totul alte planuri în copilărie.

Nu prea am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă, cel mult îmi imaginam un discurs pentru mult râvnitul Oscar. Habar n-am să-ți spun ce va fi, cum va fi, știu doar că sunt imprevizibilă, deci totul este posibil (…) Am avut numai relații de lungă, lungă durată.”, a mai declarat Anca Dumitra.

Anca Dumitra are 34 de ani și, pe lângă rolul din Las Fierbinți, a mai jucat și în câteva lungmetraje. Cel mai recent rol este în filmul „Complet necunoscuți”, în care a jucat alături de alți colegi din serial. Filmul a fost regizat de Octavian Strunilă și este disponibil pe Netflix.

 

Urmăriți Impact.ro și pe