Cum reacționează Gianina din Las Fierbinți, când strigă lumea după ea pe stradă. Actrița Anca Dumitra de la PRO TV face dezvăluiri în premieră

Iancu Andreea 19.08.2020, 13:01
Cum reacționează Gianina din Las Fierbinți, când strigă lumea după ea pe stradă. Actrița Anca Dumitra de la PRO TV face dezvăluiri în premieră

Serialul Las Fierbinți este un adevărat fenomen, fiind o producție de televiziune extrem de îndrăgită de către public. De altfel, și personajele și actorii care le interpretează sunt apreciați, multe dintre vedete fiind abordate de fani pe stradă. Acesta este și cazul actriței Anca Dumitra, ce îi dă viață Gianinei. Tânăra mărturisește care sunt reacțiile sale atunci când este oprită pe stradă de admiratorii serialului.

Reacția actriței Anca Dumitra când este strigată de fani pe stradă

Gianina din Las Fierbinți este o tânără volubilă, mereu zâmbitoare și plină de energie bună. La fel este și actrița care o interpretează, Anca Dumitra. O prezență feminină extrem de plăcută, Anca mărturisește că este adesea abordată de admiratorii ei pe stradă. Dacă la primele episoade ale serialului de la Pro TV, Anca era mai degrabă strigată Gianina, acum lucrurile s-au schimbat.

„Cel mai important lucru pentru mine este ca oamenii să se adreseze cu bun-simț; indiferent că pe buzele lor Gianina poate fi întâia formă de adresare, eu nu am nicio problemă cu asta. Însă tocmai pentru că sunt deja mulți ani în spate, telespectatorii noștri știu întocmai că ce urmăresc este un serial de ficțiune. Cunosc deja actorii și, de ceva vreme încoace, am avut surprinderea să mi se adreseze cu numele meu. Dar, repet, bucuria și entuziasmul de a te cunoaște, de a ți se adresa și de a face o fotografie, acestea sunt cele care contează. Eu sunt fericită și recunoscătoare că ceea ce facem ajunge la inimile lor, și atunci e un schimb de energie benefic care mă motivează de fiecare dată”, povestește actrița într-un interviu acordat viva.ro.

O parte din actrița Anca Dumitra se regăsește în personajul Gianina
O parte din actrița Anca Dumitra se regăsește în personajul Gianina

Cât de mult seamănă personajul Gianina cu actrița

Anca Dumitra are un zâmbet molipsitor și o privire care te cucerește din prima. De altfel, mulți se întreabă dacă există laturi ale personalității actriței care se regăsesc și în personajul pe care îl interpretează în Las Fierbinți. Tânăra mărturisește că a existat o evoluție a Gianinei de la primele episoade și până acum. Astfel, Anca a adăugat mai multă energie frumoasă în felul de-a fi al personajului său.

„Schimbările au fost firești, au venit natural, fie c-au părut subtile sau nu. Ce pot să-ți spun este că au fost necesare. Gianina este personajul meu care a căpătat contur pe măsură ce s-a desfășurat acțiunea, ca întregul nostru univers fictiv. Acest personaj pentru mine este o bucurie, ador să mă joc de-a Gianina și îmi doresc să bucure și s-aducă zâmbete și telespectatorilor noștri. Și da, mi-am dorit-o curcubeu și izvor de energie bună, caldă și frumoasă. Sper să fi reușit într-o mică măsură”, a declarat actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...