Ce pensie alimentară îi plătește Laurențiu Reghecampf primei soții. El și Mariana au ajuns la tribunal

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 12.10.2021, 17:22

Laurențiu Reghecampf a fost obligat de magistrați să-i plătească o pensie alimentară primei soții, Mariana, după ce s-a luptat cu ea în instanță. Cei doi au împreună un fiu, Luca, acum în vârstă de 20 de ani.

Laurențiu Reghecampf a trăit o dramă în prima sa căsnicie

Înainte de a-și spune ”adio”, Laurențiu Reghecampf și prima sa soție, cu 10 ani mai în vârstă decât el, au trăit o dramă de care se teme orice părinte. Cei doi au avut o fiică, na Lisa Cristina Reghecampf, care a murit în 1998, la doar 13 luni de la naștere. Ulterior, ei au devenit părinții unui băiat, Luca Reghecampf, acum în vârstă de 20 de ani.

”10 iunie, cu 18 ani în urmă se năștea prima mea rază de soare, Ana Lisa. O voi purta cu mine și în sufletul meu toată viață. Îngeraș, coboară lin/ Lângă patul meu/ Somn ușor tu să-mi aduci/ De la Dumnezeu/ Să adorm pe brațul tău/ Dulce drăgăstos/ Până-n zori când m-oi trezi/ Dintr-un vis frumos”, scria fosta soţie a lui Laurențiu Reghecampf în urmă cu câţiva ani, pe Facebook.

Ce pensie alimentara plateste Laurențiu Reghecampf primei sotii. El si Mariana au ajuns la tribunal
Laurentiu Reghecampf

Unde locuiește și cu ce se ocupă fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și prima sa soție s-au cunoscut într-un bar din Târgoviște la care ea lucra. În 2008, povestea lor de dragoste s0a încheiat cu un divorț. Fiul antrenorului a rămas la mama lui, în Germania.

În prezent, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, care este de profesie inginer, locuiește în localitatea Cottbus din Germania, acolo unde el a activat pe vremea când era fotbalist.

Acolo, ea a reușit să-și facă o afacere a ei, astfel încât să poată fi independentă. Femeia are un salon de înfrumusețare unde clientele se pot bucura inclusiv de tratamente împotriva ridurilor. Salonul există de șase ani și are succes.

Ce pensie alimentară i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf prima lui soție

Laurențiu Reghecampf și prima lui soție s-au luptat o vreme în instanță pentru modificarea pensiei alimentare a fiului lor. Antrenorul plătea aproximativ 300 de euro, dar fosta lui parteneră de viață a cerut mai mulți bani, motivând că veniturile lui crescuseră considerabil.

În cele din urmă, instanța a hotărât ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară în valoare de 900 de euro, dar nu în bani, ci ”în natură”. Adică să-i asigure fiului său alimente, rechizite și haine.

În contextul în care Laurențiu Reghecampf s-a afișat cu Anamaria Prodan la scurt timp după divorț, prima sa soție l-a acuzat că a înșelat-o cu impresara. El a negat acest lucru și a explicat că relația sa cu ea a început după ce căsnicia s-a încheiat. Mariana și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, în Germania.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...