Anamaria Prodan uimește în divorțul ei de Laurențiu Reghecampf. Ce poate să spună acum, după ce soțul ei a recunoscut despărțirea

Stan Filon 17.06.2021, 18:06
Anamaria Prodan uimește în divorțul ei de Laurențiu Reghecampf. Ce poate să spună acum, după ce soțul ei a recunoscut despărțirea

Anamaria Prodan uimește pe toată lumea, după ce soțul său, Laurențiu Reghecamf, a recunoscut că divorțează! Impresara vine însă cu o altă declarație și spune că totul este în regulă între ea și soțul său. Mai mult, spune că antrenorul a avut chef de glume!

Impresara Anamaria Prodan uimește în divorțul ei de Laurențiu Reghecamf

Situație nebună între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! După ce antrenorul a confirmat divorțul dintre el și soția sa, pentru Fanatik.ro, acum situația ia cu totul o altă turnură. Contactată de Playsport.ro, Anamaria Prodan a spus că tocmai ce a luat masa împreună cu soțul și copilul lor, iar situația este una bună în familia sa.

Mai mult decât atât, aceasta a spus că Laurențiu Reghecampf a glumit atunci când a spus că divorțează. Impresara l-a implicat chiar și pe fiul său, Reghe Junior, pentru a întări cele spuse de ea. Iată ce a avut de spus Anamaria Prodan pentru Playsport.ro.

Impresara Anamaria Prodan uimeste in divortul ei de Laurențiu Reghecamf
Impresara Anamaria Prodan uimeste in divortul ei de Laurențiu Reghecamf

”Laur nu a declarat că divorțăm”

”Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.ro, după zvonul divorțului.

În discuția avută de reporter cu Anamaria Prodan a intervenit și fiul de 12 ani, care spune că s-a săturat și el de acest subiect. ”Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună”, ne-a spus Reghe Junior.

Petrecerea dinaintea furtunii?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au sărbătorit de curând 15 ani de căsnicie, moment în care și-au reînnoit jurămintele, obicei care se practică în Occident. Cei doi au vrut ca petrecerea să rămână secretă, însă nu s-au putut abține și au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Cu acea ocazie Anamaria prodan îi făcea declarații siropoase soțului său.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, scria Anamaria Prodan pe Instagram, pe 1 iunie 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe