Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf în cazul divorțului anunțat de Anamaria Prodan. Ce spune acum antrenorul

Stan Filon 17.06.2021, 15:18
Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf în cazul divorțului anunțat de Anamaria Prodan. Ce spune acum antrenorul

Divorțul anunțat de multe publicații din România și negat până acum cu vehemență de Anamaria Prodan se pare că va avea loc, din păcate, asta dacă nu cumva s-a pronunțat deja! Cel care a venit cu declarații pe acest subiect a fost chiar Laurențiu Reghecamp.

Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf în cazul divorțului anunțat de Anamaria Prodan

Antrenorul Laurențiu Reghecamp și Anamaria Prodan se pare că divorțează, iar zvonurile din ultima perioadă încep să prindă contur. S-a speculat mult în presa mondenă că Anamaria Prodan ar avea o relație mai apropiată decât lasă se vadă cu Dan Alexa, pe care l-a și pălmuit anul trecut. Incidentul a fost surprins de jurnaliști, însă Anamaria Prodan a negat că ar avea o legătură amoroasă cu Dan Alexa, iar ieșirea sa nervoasă ar fi avut legătura cu pasiunea pentru fotbal pe care o împărtășesc.

Mai nou, s-a scris despre o relație pe care Laurențiu Reghecamp  ar avea-o cu o domnișoară, însă Anamaria Prodan a ieșit și a demontat toate acuzațiile. Mai mult, a spus că se iubește nebunește cu soțul său și nu se pune problema unui divorț. Ei bine, acum se pare că cei doi chiar vor divorța, după 13 ani de căsnicie. Mai mult, cei doi și-au reînoit jurămintele recent, încercând poate să refacă căsnicia, însă lucrurile nu au stat deloc așa, din câte se pare. Laurențiu Reghecamp a răspuns la mai multe întrebări puse de Playsport.ro. A fost cam evaziv, dar nu a negat zvonurile privind divorțul.

Primele declaratii ale lui Laurentiu Reghecampf in cazul divortului anuntat de Anamaria Prodan
Primele declaratii ale lui Laurentiu Reghecampf in cazul divortului anuntat de Anamaria Prodan

Cel care a inițiat divorțul a fost Laurențiu Reghecamp

”Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, s-a limitat să spună Laurențiu Reghecampf pentru Playsport.ro.

Antrenorul a recunoscut însă cu subiect și predicat că divorțează. El a spus pentru Fanatik.ro că se desparte de mama copiilor săi. “Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Surse apropiate impresarei au confirmat pentru anumite publicații că decizia a fost luată și nu poate fi întoarsă din drum. Persoana care a inițiat divorțul a fost Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Impact.ro și pe