Anamaria Prodan, sechestrată de Reghe? Poliţia a ajuns la vila celor doi, după două apeluri la 112. Scandal uriaş

Iancu Andreea 18.06.2021, 13:25
Anamaria Prodan, sechestrată de Reghe? Poliţia a ajuns la vila celor doi, după două apeluri la 112. Scandal uriaş

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt protagoniștii unui scandal de proporții, după ce antrenorul a recunoscut că cei doi divorțează. Deși decizia i-ar fi aparținut Anamariei Prodan, aceasta nu a oferit deocamdată o declarație în acest sens. Cu toate că încă soții Prodan-Reghecampf nu au oferit detalii despre separare, o serie de informații arată că lucrurile sunt destul de tensionate între ei. Anamaria Prodan ar fi fost sechestrată de Reghe, în cuplul apărând recent un conflict pentru care a fost nevoie de oamenii legii. Polițiștii au ajuns la vila din Snagov în urma a două apeluri la 112.

Scandal uriaș după ce Anamaria Prodan ar fi fost sechestrată de Reghe

Putem afirma fără îndoială că avem de a face cu divorțul anului în showbiz-ul românesc, după ce Laurențiu Reghecampf, încă soțul impresarei Anamaria Prodan, a confirmat faptul că cei doi divorțează. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai cu seamă după ce cuplul părea că este legat de sentimente intense de iubire. Impresara afirma în repetate rânduri că partenerul său de viață este omul ideal lângă care petrece cei mai frumoși ani. Cu toate acestea, se pare că între ei au apărut discuțiile, fiind implicați într-un scandal uriaș înainte de anunțul divorțului. Se pare că Anamaria Prodan ar fi fost sechestrată de Reghe, motiv pentru care a apelat la ajutorul oamenilor legii.

Soții Prodan-Reghecampf ar fi apelat la numărul de urgență 112 în urmă cu o săptămână pentru a liniști apele agitate din vila cuplului de la Snagov, potrivit cancan.ro. Primul care ar fi sunat la autorități ar fi fost Reghe, care ar fi solicitat ajutor pentru că soția sa avea o stare extrem de agitată, chiar intenționând să plece la volanul mașinii, amenințând că are de gând să își facă rău. Gândurile sinucigașe ale impresarei ar fi fost înlocuite ulterior de apelul acesteia la 112, prin care îl acuza pe Reghe că o sechestrează.

Anamaria Prodan, sechestrată de Reghe? Cum au găsit-o polițiștii pe impresară, după cele două apeluri la 112
Cuplul format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Polițiștii au găsit-o pe impresară extrem de agitată

Un echipaj de Poliție și o ambulanță au pornit imediat spre casa cuplului de la Snagov, găsind-o pe Anamaria extrem de agitată și pe alocuri incoerentă. Deși medicul ajuns la fața locului ar fi încercat să o consulte, impresara a refuzat. Ulterior, tensiunea a fost temperată, niciunul dintre soți nedorind să depună vreo plângere. Astfel, polițiștii au părăsit vila fără a oferi sancțiuni. Potrivit sursei citate, totul ar fi pornit de la gelozia Anamariei. Impresara i-ar fi reproșat soțului său că are o iubită, căreia tehnicianul i-ar fi construit chiar și o casă.

În urmă cu două săptămâni, cuplul aniversa 15 ani de iubire

Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a surprins cu atât mai mult cu cât cei doi păreau că se iubesc mai puternic ca niciodată. Cuplul aniversa, în urmă cu două săptămâni, 15 ani de relație. Anamaria îi transmitea soțului ei un mesaj emoționant, în care a strâns sentimentele sale transpuse în cuvinte, fiind recunoscătoare că îl are alături de antrenor,

15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos … Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!, era mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei.

Anamaria Prodan, sechestrată de Reghe? Cum au găsit-o polițiștii pe impresară, după cele două apeluri la 112
Cuplul aniversa 15 ani de relație în urmă cu două săptămâni

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după vestea divorțului

Deocamdată, niciunul dintre soți nu a vorbit cu subiect și predicat despre divorțul care a încins spiritele în showbiz-ul românesc. Cel care a făcut totuși câteva declarații a fost Laurențiu Reghecampf, antrenorul fiind și cel care a confirmat faptul că între el și soția sa există gânduri de separare. Acesta a încercat inițial să se eschiveze și să nu ofere detalii despre despărțire.

Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală, s-a limitat să spună Laurențiu Reghecampf pentru playsport.ro.

Ulterior, acesta a confirmat faptul că el și impresara divorțează, fără însă a oferi detalii suplimentare, motivând totul prin nevoia de a-și ține copiii departe de acest scandal.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...