Motivul real pentru care Reghe a vrut să divorţeze de Anamaria Prodan. Gigi Becali, de vină pentru despărţire

Nicu Stan 18.06.2021, 11:04
Motivul real pentru care Reghe a vrut să divorţeze de Anamaria Prodan. Gigi Becali, de vină pentru despărţire

Motivul real pentru care Reghe a vrut să divorţeze de Anamaria Prodan. Gigi Becali, de vină pentru despărţirea care se pare că era plănuită încă de acum două luni. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

De ce divorțează Laurențiu Reghecampf, de fapt, de Anamaria Prodan. Motivul adevărat

S-a aflat care este motivul real pentru care Laurențiu Reghecampf a vrut să divorţeze de Anamaria Prodan. Gigi Becali este de vină pentru despărţirea dintre cei doi.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează și, se pare, celebrul antrenor ar fi plănuit despărțirea încă de-acum două luni. Până la urmă totul s-a aflat, după o perioadă în care Anamaria Prodan a tot infirmat zvonurile.

Gigi Becali, motivul divortului Anamariei Prodan de sotul sau?
Gigi Becali, motivul divortului Anamariei Prodan de sotul sau?

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, căsătorie distrusă după 15 ani

Laurențiu Reghecampf ar fi pus punct relației după ce s-ar fi săturat de scandalurile în care era implicată soția lui, Anamaria, așa că a decis să renunțe la căsnicia veche de aproape 15 ani.

Cei doi nu și-ar mai vorbi, iar momentul separării ar fi fost ales de Reghecampf încă din primăvară, pe când era antrenor principal al echipei saudite de fotbal Al Ahli SFC din Jeddah. S-ar fi săturat, se pare, de toate scandalurile cu jucători, impresari, Gigi Becali și alte multe alte probleme neștiute.

Laurențiu Reghecampf a recunoscut divorțul

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, scrie fanatik.ro.

Punctul culminant al neânțelegerilor din celebrul cuplu ar fi fost transferul lui Man la Parma, când Anamaria Prodan a fost sărită din schemă de Gigi Becali și nu și-a mai luat nicun ban.

Anamaria Prodan nu este o țărancă

A urmat un adevărat scandal între Gigi Becali și familia Reghecampf și, în timp ce latifundiarul din Pipera a avut un derapaj sexist la adresa Anamariei, spunând că nu va mai face niciodată afaceri cu ea, aceasta nu s-a lăsat nici ea mai prejos.

“Eu nu sunt o țărancă, să stau să întind mâna la Gigi Becali!”, a replicat Anamaria Prodan.

Impresara ar fi câștigat nu mai puțin de 850.000 de euro dacă ar fi participat la transferul lui Dennis Man.

Laurențiu Reghecampf nu i-a prea luat apărarea soției în scandalul cu Gigi  Becali

Laurențiu Reghecampf a intervenit în acel scandal, cerându-i lui Gigi Becali să nu mai pronunțe numele familiei lui, însă tensiunile au continuat în familia celebrului antrenor, astfel că acum s-a ajuns la divorț. Pe de altă parte, Anmaria Prodna susține și acum că nu divorțează de Laurențiu Reghecampf.

”Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii. Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice”, a spus Anamaria Prodan.