Anamaria Prodan, schimbare radicală de look. Cum arată acum, după ce a anunțat că și-a găsit un nou iubit

Badea Violeta 22.03.2023, 23:49

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă grea, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara a suferit foarte mult și a făcut totul ca să își salveze căsnicia, dar nu a reușit acest lucru. Timpul a trecut, însă, și vedeta și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. În plus, aceasta pare că a înflorit. Iată cum arată acum!

Schimbare de look pentru Anamaria Prodan. Cum arată acum impresara

Anamaria Prodan a trecut prin momente dificile, după separarea de bărbatul alături de care credea că-și va petrece tot restul vieții. Vedeta s-a consumat foarte mult, dar acum pare că a uitat de probleme.

„Vinovat” ar fi noul ei partener, a cărui identitate nu a dorit să o dezvăluie. Impresara a reușit să dea jos câteva kilograme și are o siluetă de invidiat.

Prezentă la avanpremiera filmului „Haita de acțiune”, vedeta a reușit să atragă toate privirile. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf arată mai bine ca oricând, iar acest lucru i se citește pe chip.

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă.”, a spus impresara, conform celor de la Click!.

Citește și Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Cum a cucerit-o noul său iubit, impresara radiază de fericire. „Din toate punctele de vedere”!

Anamaria Prodan a slabit si arata mai bine ca niciodata
Anamaria Prodan a slabit si arata mai bine ca niciodata

„Noul iubit nu vreau să-l arăt”

După ce a anunțat că este implicată într-o nouă relație, lumea a început să se întrebe cine este bărbatul misterior. Ei bine, din păcate pentru curioși, Anamaria Prodan nu are de gând să dezvăluie identitatea omului care a cucerit-o.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă ma iubesc sau urăsc la fel.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau sa trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, a mai dezvăluit impresara, potrivit aceleiași surse.

Citește și Detalii surpriză din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, acuzat că nu și-a mai văzut băiatul. „Vreau să se termine circul” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...